Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérdezd már meg h érdekel e
És?
Ezé: "HGS es WRP az nem ugyanaz ?" MAJOMMM!
És?

Higashi és WRP szóval mind 2 olasz, de hogy ugyanaz az ne mderül ki...
Amennyire én tudom a HGS holland, WRP olasz, de attól még lehet ua..
...
De semmi nem szakitja meg, hogy ne legyen ilyen vagy túláram?! Mert így egy elektromos gyújtóval is ki lehet "nyírni" a verdád. És te pont ezt csináltad...
A motorba...
nemtom lehet h trafós :S de csupán 2700 km van benne szal elvileg nemkéne.... majd nemsoká átnézzük mert jön haver....
HGS es WRP az nem ugyanaz ? Legalabb nekem remlik, mintha mondta valaki nekem.
Ilyenkor nem szokot "kiegni" a cdi ? Es akkor az tenyleg nem jo! Bar 100%-an en sem ertem hozza!
hát ez ilyen kis doboz ami körbevan szigetelve nem látok bele
Is is ... Kár, hogy nem maradhatod Husqvarna-nal. Csak sajnos 2010-ben mar csak egy kategoria van. Ugy minden versenyzönek nagyon nehez csapatod talalni ( azt mondta nekem Adrien Chareyre ), föleg ha nem a top5-hoz tartozol. De örülök, hogy egy kivalo csapatnal tudod leszerzödni. Csak egy pelda: meg mindig nincs biztos mi lesz VDB-vel, aki a Supermotoban nummero uno ( leggtobbet is kaszal ! )
Ez nem necces picit... a biztosítékot kellett volna kivernie akkor nem a gyertyát... nincs benne biztosíték?
ennek most Örülönk?!
lehet megtaláltam a hiba forrását... ami megy a biztosítékokhoz kábel szét jőtt a müanyag rajta és a fémszál vázhoz hozzáérhetett,
lehet h letestelt v miaz és emiadt történt ez..:S
Most már mondhatunk. Thomas Chareyre 2010-ben a TM Factory Team-hez megy !
Egy dobot nézzél azért, Okoskodni kell ahol csak lehet és akkor ki lehet fogni valami jót
Sziasztok!

A kipufogó témát én is körül jártam; íme néhány ár amit sikerült beszerezni:
HIGASHI 83500Ft ALU Slip-On - 147000Ft a komplett rendszer.
Akrapovic 261000Ft Slip-On Racing 399000Ft a komplett rendszer.
Leo Vince X3 rendszer netto 150 000Ft (ez elvileg nem alu).
Arrow dob ~130000 Ft.
+ az ismert WRP.
Osztottam, szoroztam vannak ennél fontosabb dolgok is (kormánymagasító, kézvédő stb.), tehát dob/rendszer nem lesz.
de ne rakd fel vaterára, mert ott százalékot kell fizetned az arú után :D majd mi husqvarnások licitálunk :D
Nem gondoltam h ennyire nagy lesz az érdeklődés talán licitálnotok kellene