2004-ben kapott új gyújtást meg karbit, a blokkon szinte alig módosítgattak. Meg kell próbálni, szerintem tuti jó bele. Mesterszállási berg bontós megmondja, több ilyet látott már mint az összes fórumozó
2000-2008-ig az összes Husabergé passzol bele, mivel szinte ugyanaz a hengerfej, de KTM EXC 2007-ig is jó lehet hozzá, mert véletlen annak is szinte tök ugyanaz a hengerfeje
egyébként lehet venni hozzá KTM Kecskeméten, vagy ha drága akkor Mesterszállásról bontottan
aha, valószínű kevés olaj lesz a bibi. cső ok, szétszedtem a munkahengereket, jónak tűnnek, alsóval volt egy kis mélytorok az o gyűrű miatt, de visszaaláztam a helyére
zéger is a helyén van
olajat esetleg tudnál ajánlani bele?
felső, alsó munkahenger beszart,kilyukadt a kuplungcső vagy nincs benne olaj, vagy leesett a kuplung kosarat tartó zéger gyűrű a tengelyről(elég hihetetlen de nekem egyszer volt már ilyen )
egyébként lehet venni hozzá KTM Kecskeméten, vagy ha drága akkor Mesterszállásról bontottan
Használ/t valaki Michelin m12 gumit hátra? Képről olyan mintha kicsik lennének rajta a bütykök.
zéger is a helyén van
olajat esetleg tudnál ajánlani bele?
Mitől eshet be a kuplungkar? Találkozott már valaki hasonló problémával? FE501 02`
Köszi!
üdv
Már nem terepezek, szép és jó 2010-es FE390 eladó:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fe_390_fe390-9438905