Tavaly tavasszal hírdettem.......lett volna rá vevőm....aztán én marha nem adtam oda...Nyáron nem hirdette......majd csak összel ismét....De ilyen nehezen még motort soha nem adtam el...Az XX-em se volt könnyű,mert 23 000 km-rel hírdettem ...és már az is nagyon gyanús volt mindenkinek....
1embert kivéve ....még meg sem nézték........neki meg majd csak májusban lesz pénze.....
Ez van...megmarad...
én 49 ezerrrel vettem és nem bántam meg. ami tizen huszon ezerrel volt hirdetve azt megsem néztem, biztos hogy át volt tekerve, és ha már az órán csal, akkor nem hiszek el neki sok dolgot.
Még egy ideig menned kell, hogy megelőzd Kozmax régi gépét. :) Mi VFR tulajok tudjuk, hogy kimennek a világból, de sok vevőjelölt megijed a kilométerek láttán. Nekik a 10 éves 25e km-t futott gépek tetszenek, és el is hiszik, hogy évi 2500 km az reális.
59 000? Akkor még bejáratós.... Én 31-el vettem és most van benne 81......magyarul eladhatatlan a magyarnak aki km óra fetisiszta....pedig pont olyan szép és jó mint 7 éve amikor megvettem. Ha nem jön semmi közbe akkor soha nem lesz lecserélve. Mentem én is a cimbi XX-vel, de mivel majd 2 méter magas vagy így nem jó nekem az ergonómiája, hasalósabb mint a Viffer. Minek cseréljem le a tökéletest???
Köszönöm a jó tanácsod lehet, hogy megfogadom és teszek fel másik képeket egy kis árváltozással. Na de nem lesz olcsóbb. Akkor marad és ennyi. Ahhoz túlságosan is jó a gép hogy elherdáljam kicsi pénzért. A sok motorjaim közül messze a legjobb. Na de nem fényezem ha valakinek kell elviszi ennyiért ha meg nem akkor marad nekem.
Én a helyedben tennék fel jobb minőségű képeket, mert elég gyengék a hirdetésben lévők. Amúgy meg már előre hidegrázáson van a VFR eladásától, mert enyém is piros, szintén 2002-es és 59e km van benne jelenleg, ami még persze szaporodni fog, mert még egyelőre megtartom.
Hát igen erről beszélek én is. Sok-sok motorom volt már és egy kicsit büszke is vagyok arra, hogy nagyon sok vásárlóimmal tartom a kapcsolatot és egy sem panaszkodott rám. Amit irtam az mindig megfelelt a valóságnak. Aki venni akar az áldozzon az után járásnak, mert még mindig olcsóbb mint belenyúlni valamilyen szarba. És ha nem ért hozzá vigyen magával egy hozzáértő személyt. Regélni tudnák hány lyukas utam volt. Pedig én minden egyes apró részletre rá kérdezek. Minden jó minden tökéletes jön a válasz. Aztán tárcsa csere és az óra mutat 25000 km-t. Röhej . De a tanuló pénzt meg kell fizetni. Lehet, hogy emelnem kellene az árát???
sajnos a km-t nézik... az a jó amibe 20e van és az elmúlt 5 évben nem látott olajcserét mert nem volt meg az intervallum ....
anno mikor a fazerem elkelt...érdekes volt a szitu , eljött egy srác dumálni mondtam nézze meg az enyémet és úgy induljon körbe az országba... 8 kilos elképzelése volt,így az enyém nem játszott szerepet ELŐSZŐR .. aztán egy hét múlva itt állt a kapuban,hogy jött a motoromért,körbenézett rászánta azt a +2 kilót és vagy 2 évig boldogan használta,azóta is jóban vagyunk..
És tudod még mi a legborzasztóbb?? Hogy ebből 2 VFR-t láttam is ami eladó volt 800000-1 milla közt és eladták. Kopott féktárcsákkal, szar gumival, lánccal, és akkor még nem beszéltem az esztétikáról. De volt olyan vásárló jelöltem aki szintén vett egy VFR-t 830000 ft-ért. És két hónap múlva telefonált hogy nagy barom volt hogy nem az enyémet vette meg. Ma már bőven többe van mint 1 miil. De hát az emberek nem tudnak gondolkodni vagy nem tudom, talán az első motor vásárlás és nem értenek hozzá. Én úgy vagyok vele ha nem kell el akkor örömmel fogom végig motorozni ezt a szezont is vele.
Jelentem a motor majdnem kész. Megérkezett 2 színűen, terveztem a csinosítást, majd egy rossz "parkolás" következménye az lett, hogy a csinosítás előre ugrott. Az eredmény szerintem jó lett :) Még van 1-2 dolog, de működik és egyben van :)
Hát látod.....de nem akarom elkótyavetyélni a VFR-t . Tudod xx volt az első új 0 km motorom a sok-sok használt közül és elég nagy benyomást tett rám. Aztán meg még egy xx. Talán ezért.
xxsanyinak igaza van. Sokáig nézegettem én is még találtam ezt a VFR-t ami most ugyan eladó. Sokszor elautóztam 300-400 km potyára. Nekem az xx nagyon bejött és mivel már volt 2 is azért válok meg a VFr-től és ha el kell akkor lesz xx. Viszont nyugodt szivvel ajánlom bárkinek ezt a teljesen gyári állapotú VFR-t. 8000 km- mentem vele és hibátlan. Megtalálható a használtautón. Ha valakit érdekel keressen.
De lehet a magas ár elriasztja a vevőt...
1embert kivéve ....még meg sem nézték........neki meg majd csak májusban lesz pénze.....
Ez van...megmarad...
anno mikor a fazerem elkelt...érdekes volt a szitu , eljött egy srác dumálni mondtam nézze meg az enyémet és úgy induljon körbe az országba... 8 kilos elképzelése volt,így az enyém nem játszott szerepet ELŐSZŐR .. aztán egy hét múlva itt állt a kapuban,hogy jött a motoromért,körbenézett rászánta azt a +2 kilót és vagy 2 évig boldogan használta,azóta is jóban vagyunk..
A jófogáson van egy sárga hirdetve egyébként..