Tud valaki MT50-hez való kipufogó furulyáról képet mutatni, esetleg méreteket megadni? Az enyémben nincs, kivágták belőle. Úgy érzem, nem véletlenül van az benne, gondolom alacsony tartományban jobban húzna, és nem lenne olyan hangos sem.
Akkor ez sajnos nekem nem lesz jó Mindenképp 50-es kellett volna, ahogy írtad az elején. Ehhez 80-as karbi is kell a reed szelep miatt és a kipufogóvég is más (már a 70-es tuninghoz is másikat javasolnak). Most nem számolgatok, de talán a lökethossz egyezik csak. Lehet, hogy menne így is, de nem kísérletezek. Azért köszönöm.
Ránézésre a henger és hengerfej méretei mások, mint az enyémnek. Megadnád a következő adatokat?
- tőcsavar furatok közti átlós távolság
- tőcsavar furatvastagság
- lökethossz
- henger méret (volt-e fúrva, látom, hónolva van)
Ha ezek egyeznek, és össze tudom kaparni a pénzt, akkor viszem, de inkább a hengerfejjel együtt.
Köszi!
Ó, 220 kilométerre laksz tőlem. Mennyibe kerülne külön külön a hengerszett és a gyújtás alaplap? Esetleg a reed szelep és a hengerfej tömítés is érdekel, ha jó állapotúak.
Milyen állapotú a henger? Mekkora méret?
Ha ezek nem nyilvánosak továbbra is írhatsz ide:
achillesdope(at)freemail(pont_hu)
Érdekelne az MT blokk, ha megvan még. Vagy ha csak részei, akkor gyújtás, és hengerszett (henger, dugó, gyűrű(k), zégerek, csapszeg)
Helyileg merre találhatóak az alkatrészek? Ide is jöhet válasz:
achillesdope(kukac)freemail(pont hu) köszi
- tőcsavar furatok közti átlós távolság
- tőcsavar furatvastagság
- lökethossz
- henger méret (volt-e fúrva, látom, hónolva van)
Ha ezek egyeznek, és össze tudom kaparni a pénzt, akkor viszem, de inkább a hengerfejjel együtt.
Köszi!
Milyen állapotú a henger? Mekkora méret?
Ha ezek nem nyilvánosak továbbra is írhatsz ide:
achillesdope(at)freemail(pont_hu)
Érdekelne az MT blokk, ha megvan még. Vagy ha csak részei, akkor gyújtás, és hengerszett (henger, dugó, gyűrű(k), zégerek, csapszeg)
Helyileg merre találhatóak az alkatrészek? Ide is jöhet válasz:
achillesdope(kukac)freemail(pont hu) köszi
Keresek Olasz 125 be atack tengelyt ami a blokba van plusz víz forgató lapátot ha valakinek van az légyszi jelezze ! Köszi
e-mail : csavi93@freemail.hu
Találtál már ? Nekem lenne ...