Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Van egy honda mtx 50, léghűtéses motor, 4 sebességes váltóval.
Szét lett szedve a motorja mert nem szépen muzsikált, vannak bajok rendesen, fel lenne újítva de a gazdája keveselli a 4 sebességet.
Olyan kérdésem lenne hozzátok hogy láttam eladó váltót kompletten 6 sebességest, és hogy ezek a váltók kompatibilisek-e egymással. Át lehet rakni az mtx 50/80/ ast, vagy a Honda mbx 50/80 váltóját egymásba, és hogy ezek a motorok megegyeznek -e, vagy van eltérés léghűtéses vízhűtéses között is. Esetleg ha különböznek miben, mire kell oda figyelni nehogy meg vegyek olyan váltót ami esetleg nem passzol bele.
Köszönöm előre is a válaszotokat, segítséget.
Üdv: Ottó
anyit nem adok érte, amenyiért ott hirdeted azt már láttam! modj 1 korekt árat! amire írtam neked ott 2500 hirdetted! de az 2010 es..... nem azt mondom anyiért add!
Csá
Valaki tudna segiteni ?
Dellorto phbl 24 karbim van el állítodot a benzin szintem meg tudná valaki mondani hogy hol van rajta valami szint jeelző ? Fontos lenne !
Köszi
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Van egy honda mtx 50, léghűtéses motor, 4 sebességes váltóval.
Szét lett szedve a motorja mert nem szépen muzsikált, vannak bajok rendesen, fel lenne újítva de a gazdája keveselli a 4 sebességet.
Olyan kérdésem lenne hozzátok hogy láttam eladó váltót kompletten 6 sebességest, és hogy ezek a váltók kompatibilisek-e egymással. Át lehet rakni az mtx 50/80/ ast, vagy a Honda mbx 50/80 váltóját egymásba, és hogy ezek a motorok megegyeznek -e, vagy van eltérés léghűtéses vízhűtéses között is. Esetleg ha különböznek miben, mire kell oda figyelni nehogy meg vegyek olyan váltót ami esetleg nem passzol bele.
Köszönöm előre is a válaszotokat, segítséget.
Üdv: Ottó