Cserélném ! Jó állapotú HONDA MB - Vagy MBX-re mindene kifogástalanul működik teljesen felújított --képet kérnék... a cseréről...
Szállítani nem tudom..
Tolna Megye /Tamási-ba található ...
18-as cross gumi olasz honda mtx hátsó kerékre szerelve eladó. A kereket küllőztetni kell. A gumi szinte új állapotban van. Eladtam a gépet és nincs rá szükségem.
Sziasztok!
Új vagyok az oldalon. Egy olasz MTX 125R boldog tulajdonosa vagyok. Kellene nekem hozzá kuplung, mert elkezdett csúszni. Érd közelében tudtok ajánlani boltot?
Előre is köszi a választ.
Elvis
Ezek vannak :váz, szűrő ház,első telók, első kerék tárcsával, tank, sárvédők, km óra, Fejidom, hűtő, gyújtás cuccok, hátsó lengővilla, karburátor, kábel köteg, kiegyenlitő tartály.
Szevasztok. Olasz mtx-re váltókar érdekelne. Persze ha ép a ricni rajta. Vagy adjatok tanácsot ,hogy milyen típusú motoré jó hozzá. Még mindíg van egy halom alkatrészem. Ha valakinek kell, keressen .szoki8@citromail.hu
Köszi Z
Szállítani nem tudom..
Tolna Megye /Tamási-ba található ...
Új vagyok az oldalon. Egy olasz MTX 125R boldog tulajdonosa vagyok. Kellene nekem hozzá kuplung, mert elkezdett csúszni. Érd közelében tudtok ajánlani boltot?
Előre is köszi a választ.
Elvis
Kuplungja milyen állapotban van? Melyik városban?
mtx hátsó dobba való tompítód meg van?
Japán 125öshöz keresek kipufogó hátsódobot megvételre,vagy cserére!
Ha valakinek van írjon.köszi