Szia!
Azt hiszem 0,7-0,8mm a gyertyahézag
javítsatok ki ha tévedek.A teleszkópokat nemtudom nekem olasz MTX-em van és azon gázos a központi teló az elsőnek pedig levegővel lehet állítani a keménységét.
Tudja valaki , hogy a gyertyahézagnak mekkorának kell lennie egy 125 mtx - nél? Valamint az első telő olajos vagy levegős? Ha olajos mennyi kell bele és milyen? Valamint a központi telóra ugyan ez a kérdésem. Köszönöm.
hello mindenkinek. lenne egy mtx 80 r 2 elado. a motor szétven szedve . let véve houuá új csapágyak szimeringek . össze kel rakni s megy . a váz egyben van , a kétt oldali idom kissé hiányos . friss festés van rajta fekete és dárga . ha érdekell valakit telefon számon tud el érni . a szám 06303193132. elöre is köszönöm.
Külföldre utazás miatt eladóvá vált szeretett Honda Mtx 125 ccm -ű motorom (japán). Most lett benne dugó és gyűrű csere. Valamint olajcsere. Még bejáratós. Hibái sajnos vannak. Az olaj szivattyúja nem megy, a hűtő oldali elem egy kicsit hibás ( törött ), de rajta van. A gázszektorról a toldó csonk hiányzik, így lóg a bovden egy kicsit. Az ülésen a bőr két helyen fel van repedve. Az első fék és a kuplung kar le lett cserélve valami oknál fogva bicikli fékkarokra. Előző tulaj cserélte még át. Valamint a kulcsos gyújtáskapcsolóhoz nem kaptam kulcsot, de be van kötve, így akkumulátor nélkül megy a motor. Nincsenek meg az indexek és a hátsó lámpa rajta. A motorszám alapján rendőrségi nyilvántartóban nincs körözve. Erős motorja van. A szerelő aki elvégezte a beavatkozást ( dugó és gyűrű csere ), azt mondta hogy nagyon egyben van a moci. Az apróbb dolgokat leszámítva.
A motor irányára 100.000 Huf.
Érdeklődni 06-70 / 605-38-05
én br9es t vettem bele mindig, a fehérvári honda szalonban azt mondták az kell - hogy mi a különbség, arról fogalmam sincs.
Valaki nem tud eladó hátsó kereket, lehetőség szerint fehérvár környékén? 25 ös japánba kell(bár lehet, hogy jó az olasz is, nem tudom, hogy ebben is különböznek-e.)
üdv .tudja valaki h az mtx-en a vízhőfok mérőt h kell bekötni? mivel megy a a gombára 1 vezeték csak azt nem tudom h meik csatlakozoról. aki tudja segítsen.
Valaki tud nekem segíteni abban, hogy az mtx 125 ccm japán blokkon a power szelep fölötti cső kivezetés miért van ledugózva? Egy darab hajlékony cső van a merev kivezetés végén. Annak nem kellene valahová csatlakoznia? A csőben pedig egy dugó. Mintha így nem is működik rendesen. Előre is köszönöm.
Helló mindenkinek eladó még rengeteg honda mtx 125 ös olasz motorblokk alkatrészek a hengeren kívül még minden meg van postázni tudok mindent az árakról megegyezünk!
Azt hiszem 0,7-0,8mm a gyertyahézag
javítsatok ki ha tévedek.A teleszkópokat nemtudom nekem olasz MTX-em van és azon gázos a központi teló az elsőnek pedig levegővel lehet állítani a keménységét.