Helló mindenkinek!
Egy kis segítséget kérnék tőletek.
Kaptam egy épített mocit és egy honda 125 ös blokk van benne.
Dugattyú, tűgörgő és csapszeg kell hozzá-mondta a jótevőm.
Jobban megnéztem :csapágyazás, szimeringek, alsó tűgörgő csere is ajánlatos. A gondom az, hogy nem tudom pontosan milyen tipushoz keressek alkatrészt. Én mtx 125-re tippelek, de ahogy hallottam ennek is van többféle változata. A furata :58 mm és nem(vagy már nem) nicasilos. Lehet ,hogy meg lett hüvelyezve.
Fel rakok róla pár képet , segítsetek beazonosítani, esetleg tanácsot, ötletet kérnék, a továbbiakhoz.
Előre is köszi:zekutya
üdv mindenkinek! idepofátlankodnék egy hirdetéssel...
van egy eladó Honda MT50-es kismocim. ide is bemásolom a hirdetést, hátha valaki ilyet keres.
Műszakilag jó állapotú; itt-ott kopások láthatóak rajta; egyszer estem vele, akkor elgörbült a lábtartó és eltört a kézifék-kar (kar cserélve); motor vagy a blokk része szétszedve sohasem volt, egyedül karburátor tisztításon esett át; pöcc-röff a gép, berugókaros, nem önindítós; 6V-os akksija kb 1 éve volt cserélve; van hozzá aszfaltgumi (rajta) és terepgumi is; biztosítás jelenleg nincs rajta; erős kis motor, kb 75 km/h a vége, de 70-nél nem tud többet mutatni az óra. megbízható szerkezet, nekem műszakilag semmi gondom nem volt vele az elmúlt 8-9 év alatt. Szegeden megtekinthető/kipróbálható. irányára 85 ezres. itt online vagyok mindig: 30/456 5868
Az én ülésem nem jött be a 125ösre?! Asszem te kérdezted, és adtam képet... Ha érdekel, az árban meg tudunk egyezni, baja nincs, esetleg ha a piros nem tetszik, akkor annyi.... Üdv; Zoli
Mehet a biznisz és megkapod mind a kettőt. Üdv; Zoli (A többit mailben, ha írsz egyet válaszolok, ha nem, akkor holnap írok én, de most megyek elteszem magamat holnapra...)
Ezt találtam, akinek tűszelep problémálya van, nekem is csak ennyi gondja van a karbimnak, és ezért nem akarok venni újat, de talán megvan a megoldás. Holnap felhívom őket. http://www.roadside.hu/index.p...
Na erre nagyon kíváncsi vagyok.
Küldj róla képet hogy néz ki.
Egyébként az a műanyag érdekel ami a lengővilla tetején van hogy a lánc ne dörgölje a tetejét.De ha látom ezt amit írtál lehet,hogy az is érdekel.
Várom válaszod.
Üdv.:
Laci
Egy kis segítséget kérnék tőletek.
Kaptam egy épített mocit és egy honda 125 ös blokk van benne.
Dugattyú, tűgörgő és csapszeg kell hozzá-mondta a jótevőm.
Jobban megnéztem :csapágyazás, szimeringek, alsó tűgörgő csere is ajánlatos. A gondom az, hogy nem tudom pontosan milyen tipushoz keressek alkatrészt. Én mtx 125-re tippelek, de ahogy hallottam ennek is van többféle változata. A furata :58 mm és nem(vagy már nem) nicasilos. Lehet ,hogy meg lett hüvelyezve.
Fel rakok róla pár képet , segítsetek beazonosítani, esetleg tanácsot, ötletet kérnék, a továbbiakhoz.
Előre is köszi:zekutya
köszi
van egy eladó Honda MT50-es kismocim. ide is bemásolom a hirdetést, hátha valaki ilyet keres.
Műszakilag jó állapotú; itt-ott kopások láthatóak rajta; egyszer estem vele, akkor elgörbült a lábtartó és eltört a kézifék-kar (kar cserélve); motor vagy a blokk része szétszedve sohasem volt, egyedül karburátor tisztításon esett át; pöcc-röff a gép, berugókaros, nem önindítós; 6V-os akksija kb 1 éve volt cserélve; van hozzá aszfaltgumi (rajta) és terepgumi is; biztosítás jelenleg nincs rajta; erős kis motor, kb 75 km/h a vége, de 70-nél nem tud többet mutatni az óra. megbízható szerkezet, nekem műszakilag semmi gondom nem volt vele az elmúlt 8-9 év alatt. Szegeden megtekinthető/kipróbálható. irányára 85 ezres. itt online vagyok mindig: 30/456 5868
dobtam neked egy emailt az egyik nap, csak nemtom megkaptad e?
Egy használható,nem szétzavart MB,MBX 80-as vizes blokkot,esetleg 125-öst keresek,Pesthez nem túl messze,ha van valakinek,ne kiméljen.
Üdv
Mennyi lenne a postaköltség(ha előre utalok)?
Tényleg elég rossz állapotban van.
Üdv.:
H.Laci
http://www.roadside.hu/index.p...
Köszi.
Neked is jó éjt.
Üdv.:
Laci
Küldj róla képet hogy néz ki.
Egyébként az a műanyag érdekel ami a lengővilla tetején van hogy a lánc ne dörgölje a tetejét.De ha látom ezt amit írtál lehet,hogy az is érdekel.
Várom válaszod.
Üdv.:
Laci