Szia !
Már megtaláltam az oldalt,találtam hasznos infókat,de amit leírtam arra ott nem találtam.Amúgy az az oldal a legjobb mert ott legalább van mit olvasgatni a hondáról.
Hello!
Köszi a választ.Én is 1:50-re gondoltam.Sajnos nem nagyon értek még a Honda mtx-hez.Olajumpa dolgot sem értem pl.. ezek szerint az én hondám külön olajbeöntős volt valamikor és átalakították.egyébként fúrás + dugószett mennyibe szokott lenni?mert neten sehol nem találok hozzá alkatrészeket.Sőt használati útmutatót se.Szinte ehhez a tipushoz semmi info nincs.
Szeva mindenki! Ki mennyire ért a hézagoláshoz?Mire kell nagyon odafigyelni? 125-ös 83-as évjárat, japán. 2-ból beugrált 3-ba. Léptetővillák, fogaskerekek szinte hibátlanok. Maradt a hézagolás.HELP!
Sziasztok Ismét itt.
Lenne pár,amatőr kérdésem. 87es mtx 80 C-m van alvázból megállapítottam.A kérdés ez ugye ugy oldja meg hogy én keverem a keveréket és ugy öntöm a tankba? Milyen arányba? és milyen olajat ajánlotok? Illetve van egy ilyen kis valami ami ránézésre fogalmam nincs mi a blokkon . Közvetlen a karbi után a légszűrő alatt van.Valami kis kar szerűség.Ez nincs nekem bekötve.Az mi lenne?
Nekem is csak az kellett. De a váltót egyik bontós sem akarta megbontani, és gyárit se tudtam már rendelni sajnos - szóval arra azért készülj fel, hogy ha lesz is, akkor csak nagyon nagyon sok utánajárás után.
Kisgatyás megvan még az MT-50-eshez való első sárvédő felfogató lemezed? Meg ha vannak hozzá eladó alkatrészeid akkor légyszíves vegyél fel msn-re: kenikol@hotmail.com
Egyéb: Keresek eladó honda MT-50-eshez oldalidomokat és fejidomot. Ha esetleg valakinek van de nem eladó az segítsen nekem mintát készíteni róla a műanyagozáshoz, mindent kifizetek, a fenti msn-en megtaláltok!
ha lenne valakinek honda mtx 125 6 sebbeséges vizhütéses léptető villája vagy blokkja eladó értesicsen vagy mailba küldjőn levelet deha valamijen más blokot tud aaz is irhatna de legaláb 125 köbös legyen
Ma készen lettem a '82-es Honda Mt-50-esem felújításával, törekedtem a gyári alkatrészek megtartására és visszaállítására. Még 1-2 apróság hiányzik róla, tankmatrica meg a hátsó teleszkópok kicserélése,de lényegében kész van a projekt.
Néhány kép a főbb állomásokról:
1. Mikor megtaláltam
2. Működő képes állapotba hozása után
3. A jelenlegi állapot
Még hozzáfűznék az előző hozzá szólásomhoz annyiit.Hogy ez a motor 3 éve áll, és most 10ezerért árulja a srác.Ér annyit? Most nálam van a gép.Szétszedtem nagyjából karbi pucolást végeztem,mondani se kell mi volt benne.ígysem tökéletes.Viszont beindult nagy meglepődésemre és pörgött mint a bolondlány.Leállításnál meglepődtem , hogy nem sikerült a kulcs elfordításával se :) . Pipát lehúztam gyorsan.Alkatrészeket hol tudnék vásárolni hozzá? (pl: Karbifelújítókészlet,fúvókák). Megér egy 10est? Mennyi be kerülne szerintetek a felújítása ? (Új bowdenek , fúrás.Mert kevés a kompressziója és fura súrlódó éles hangja van berúgásakor.
Sziasztok Hondások!
Lenne egy kérdésem van egy Mtx 80 asom (84 évj)
az lenne a kérdés hogy városban használnám mint segédmotor,a rendőrök egyből leszednének vagy nem foglalkoznának velem?
Egy elérhetöség káéne és küldöm ha kell PDF file ban van