Helló!
Nekem is ugyan ez volt a gond,szétszedtem a gyújtást kábelok át lettek nézve kimérve semmi szakadás....
De a lényeg nekem a fesszabájzó ment tönkre,azt kicseréltem azóta jó.Vagy még a cdi is lehet.
A 2 kis lejadó(szerintem)a powernek a jeladója.
Üdv mindenkinek! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, CRM 250, nincs szikra, úgy kezdődött hogy megállt 1-2 perc elindult és ment tovább, aztán én állítottam le, és azóta semmi. valaki tudna segíteni, vagy valaki már járt igy? a gyújtásban már mindent megnéztem, nincs szakadt kábel, valaki el tudná mondani miért van 2 jeladó vagy hogy müködik ennek a gyújtása, mert nekünk csak halvány sejtésünk van, de az sajnos kevés. Előre is köszönöm mindenkinek :) minden kis segítég nagyon jol jöhet :) :)
Neked van xl 600asod is meg crm is? Én akarok valami nagyobb motort most 125 van gondolkozom 600as regebbi gepeken vagy 250 2t azt tudom hogy a 250konnyebb....de teljesítményre melyik jobb? Kösz!
Heló! Egy kis segítségre lenne szükségem. Crm 250 csapágy méreteket nem tudja valaki? Az összesnek kellene a mérete,mert meg akarom rendelni őket,hogy mire bontom a blokkot addigra meg legyen minden hozzá!
Sziasztok!
Egy olyan szeretnék kérdezni hogy Magyarországon Honda crm 250-hez
lehet venni hajtókar szettet? Nem találok sehol. Felhivtam pár motoros boltot de sehol nem tudnak adni hozzá. Esetleg valamelyik évjáratu cr 250-é passzol hozzá?
Ha esetleg valaki tudja hol hol kapok hozzá kérném hogy irja meg .
Köszönöm! :)
Sziasztok
Motorvasarlas elott allok ,mennyi kulonbseg van a sima es a forditott telo kozott es ugy altalaban a 2motor kozott?mk2 vs ar
Koszi elore is
Udv
Keresek hengert dugóval, gyűrűvel Honda NSR 125 F-hez,(JC20 motorkód), de úgy tudom, hogy a CRM henger is passzol, azért is írok ide :)
Ha valakinek van eladó, keressen meg.
szilard.munka@gmail.com
Nekem is ugyan ez volt a gond,szétszedtem a gyújtást kábelok át lettek nézve kimérve semmi szakadás....
De a lényeg nekem a fesszabájzó ment tönkre,azt kicseréltem azóta jó.Vagy még a cdi is lehet.
A 2 kis lejadó(szerintem)a powernek a jeladója.
Megcsörgetnél 30-4455-604 es számon amikor jó neked,és visszahívnálak! Köszönöm!
Sehogy sem sikerül ķépet feltölteni,felraktam profilképnek.
Tank,fejidom,első sárhányó,oldalidomok,légszűrőház,hátsó sárvédő
Van pár megmaradt alkatrészem,ha valakit érdekel☺
Amúgy az NSR-é ugyan az úgytudom.
CRM-125 ös motoromhoz keresek cdi-t!
Ha van valakinek esetleg, annak örülnék!
Előre is köszönöm!
Egy olyan szeretnék kérdezni hogy Magyarországon Honda crm 250-hez
lehet venni hajtókar szettet? Nem találok sehol. Felhivtam pár motoros boltot de sehol nem tudnak adni hozzá. Esetleg valamelyik évjáratu cr 250-é passzol hozzá?
Ha esetleg valaki tudja hol hol kapok hozzá kérném hogy irja meg .
Köszönöm! :)
Motorvasarlas elott allok ,mennyi kulonbseg van a sima es a forditott telo kozott es ugy altalaban a 2motor kozott?mk2 vs ar
Koszi elore is
Udv
Keresek hengert dugóval, gyűrűvel Honda NSR 125 F-hez,(JC20 motorkód), de úgy tudom, hogy a CRM henger is passzol, azért is írok ide :)
Ha valakinek van eladó, keressen meg.
szilard.munka@gmail.com
(nem írtad melyik kell )