A motor 2 évvel ezelőtt szét lett szedve,kerekek szétfűzve,felnik porfestve,küllők feketére horganyozva,kerékagyak újrafestve és szintelen lakkal lefújva,váz porfestve,,kerékcsapágyak újak,láncszett új,gumik újak.Felújítás óta kevesebb mint 10 alkalommal használt.A fiam esett vele egyet(kormány bal oldala enyhén elgörbült) és azóta nem hajlandó ráülni.
Nagyon jó általános állapotban eladó.A motorján a számlán látható javítások,cserék a számla alján lévő összegben 85ü, óránál lettek elvégezve.Most 127 ü.óra van benne.Van még hozzá alu.blokkvédő,olajszűrő,fékkar.Előzőleg egy lány volt a tulajdonos!tel.202959404
Nem, hülyeség. Mit védenél vele? 3000Ft-os idomokat? Csak a rezonátort kell védeni, annak gyártanak védőt, ez az egyetlen ami fektetéskor sérül a motoron. De a bukógomba nemtudom, hogy jutott eszedbe, próbáld meg fokozoatosan lefefektetni a motort, és nézd meg hogy mielőtt leérne a kormány, mennyire kellene annak a valaminek kinyúlni a váztól, úgy nézne ki mint egy csopper lábtartókeret :)
Keskeny a váza egy cross-nak, nem egy sor4-es motor ez...
Sziasztok, kérdésem az lenne, hogy egy 1991-es CR250R hez szoktak bukó gombát tenni? és ha igen milyet? Van valakinek? egy fényképet tudna készíteni róla meg a méreteit megírná?Akkor tudom milyet kell keresnem. Előre is köszönöm!
Sziasztok, kérdésem az lenne, hogy egy 1991-es CR250R hez szoktak bukó gombát tenni? és ha igen milyet? Van valakinek? egy fényképet tudna készíteni róla meg a méreteit megírná?Akkor tudom milyet kell keresnem. Előre is köszönöm!
Egy ismerősömmel motoroztunk pályán, félreálltunk kajálni majd kaja végeztével oldalba rúgtuk a motorokat és elkezdtünk visszamenni a pályára, egy lejtőnek kellett lemenni, gurultunk, az ő motorja megállt és már nem sikerült elindítani, ez egy crf450 volt, mondom hát csak a gyertya lehet. Mint kiderült kettétört a dugója, el se hittem, egy kis gurulástól ilyen feszültség lesz a dugóban.
Kompressziót is mérjetek, ha van anyag, szikra is akkor annak mennie kell.
hát tudom hogy oda kell figyelni rá de épp ez a furcsa hogy hazajöttem vele és semmi gond nem volt! állt egy hetet és szikra van benzint kap de nem indul
Képzeld el, hogy általában így van mindennel. Egyszer csak tönkremegy, egyik napról vagy egyik pillanatról a másikra. Mit hittél, hogy először lesz rossz aztán jó? :)
Furcsának furcsa, de szokjál hozzá, hogy egy 4T cross motort vettél, ami nem a heti zsebpénzt igényli, kell neki a folyamatos odafigyelés és a karbantartás.
Biztos hogy múltkor volt jó és nem azelőtt egy kicsivel vagy akár sokkal? Nehogy átbassz minket mert biztosan megharagszunk.
Nagyon jó általános állapotban eladó.A motorján a számlán látható javítások,cserék a számla alján lévő összegben 85ü, óránál lettek elvégezve.Most 127 ü.óra van benne.Van még hozzá alu.blokkvédő,olajszűrő,fékkar.Előzőleg egy lány volt a tulajdonos!tel.202959404