Üdv emberek! Segítséget kérek tőletek! 450 cefrébe szeretnék bontott váltót ami lehetőleg jó állapotban van! Vagy ha bontó címeket tudtok az is jólesne! Köszi!
Köszi szépen a választ, én is a Repsolra gondoltam, bár én a 10W-40-est néztem, elméletileg azt írja hozzá gyárilag is, persze az 50-es tudom, hogy jobb a felső tartományban.
Én repsol racing 10w50 el használtam, 5-6 tank benzin után cseréltem, minden bontáskor kristály tiszta volt a blokk, 540 óra után nem volt kopás a vezérműtengelynél, a henger is gyári értéken volt.
Sziasztok!
Idén januárban vettem egy 2004-es CRF 450-est.
Az olajat szeretném lecserélni benne.
Van valakinek tapasztalata, a MOTUL-on kívül milyet érdemes beletenni?
A CBR 600 F4i-ben én Valvoline-t használok, abban ne volt vele gond.
Sziasztok. Eladóak az alábbi idomjaim, félre vásárlás miatt. Szép, újszerű állapotúak, a képen kicsit poros volt. Nem tudom mennyit érnek, ha valakit érdekel, hívjon !
Elméletileg CRF250-re valók nem tudom mi azonos még vele, vagy milyen évjáratra jó. Azt is megköszönném ha valaki ki tudna segíteni ilyen nemű információval.
Köszi :)
+36 20 214 5779
Üdv!
Van egy 1997es honda cr 125-ös motorom
A jelenség az lenne hogy mielött kinyit a power egy kicsit szaggatva megy a motor és mikor kinyit akkor is
Mi lehet a baj?
Olajnál lényeges, hogy ha a gyári telót használod akkor mekkora a testsúlyod és mire használod! Pálya esetleg enduró, milyen stilusban motorozol? Neked kell tudnod, hogy a feszesebb futóművet szereted vagy a puhát. 2,5-től 20-ig van kinálat fork oil-ból. Én 90kg felett mindenképp 10-es olajat ajánlok!
Túl magas az úszószinted! Be kell állitani, kicsit lejebb venni! Helyes beállitás esetén 45-60fok megdöntés esetén kell a benzinnek a túlfolyón megjelennie!
Üdv!
Kitoltam ma a motoromat a remek idő végett, és azt vettem észre, hogy a karburátor túlfolyóján csöpögött belőle a benzin. A benzincsap elvan zárva, a motort kb. 4-5 nappal ezelőtt indítottam be utoljára (semmi gondja nem volt akkor). Ha rugóztatom a motort, akkor viszont még jobban csöpög belőle a benzin. Mi okozhatja? Esetleg valami megoldás? A karburátor télen - december végén - volt tisztítva utoljára. Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok Szakertok!
2006-os CRF 450R-hez szeretnek supermoto kerekeket. A baj, hogy nem tudom a parametereket. Milyen kerek kell bele, milyen tavtarto, fek stb, stb. S persze, hogy mennyibe kerul?
Hello!
A segítségetek kérem egy fontos és idegesítő kérdésben. Van egy 95ös Honda cr125 R-em a probléma az, hogy nem indul be, úgy hogy eddig ment csak az előző tulaj rákotványolt valami babettáéhoz hasonló gyújtást ami természetesen meghalt... Megszereztem hozzá a gyári gyújtását összeraktam és most nem indul be. Jókor gyújt, üzemanyagot kap, új dugó van benne, a kompresszió hibátlan, nem szív falsot, új gyertyát kapott ami hengeren kívül ellenőrzéskor is gyújt és az égéstérben is. Ennek ellenére még csak jelét sem adja annak, hogy ő be szeretne indulni. Bármilyen ötletet szívesen fogadok mert én már kifogytam belőlük.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv: Memphis
Keresnék megvételre jó állapotú, működőképes
Cr 80/85 blokkot kompletten mendenestől.
Jó állapotú Cr 85 blokkot vennék, kompletten mindenével. Hűtő, karbi es minden egyéb.
2006-os Honda CRF 450X típusú motorhoz keresek kipufogó dobot bármit meghallgatok! FMF előnyben!
üzenetben kereshettek, nézem!
a crf mar mas teszta
Idén januárban vettem egy 2004-es CRF 450-est.
Az olajat szeretném lecserélni benne.
Van valakinek tapasztalata, a MOTUL-on kívül milyet érdemes beletenni?
A CBR 600 F4i-ben én Valvoline-t használok, abban ne volt vele gond.
Elméletileg CRF250-re valók nem tudom mi azonos még vele, vagy milyen évjáratra jó. Azt is megköszönném ha valaki ki tudna segíteni ilyen nemű információval.
Köszi :)
+36 20 214 5779
az idomok megvannak még?
Van egy 1997es honda cr 125-ös motorom
A jelenség az lenne hogy mielött kinyit a power egy kicsit szaggatva megy a motor és mikor kinyit akkor is
Mi lehet a baj?
Kitoltam ma a motoromat a remek idő végett, és azt vettem észre, hogy a karburátor túlfolyóján csöpögött belőle a benzin. A benzincsap elvan zárva, a motort kb. 4-5 nappal ezelőtt indítottam be utoljára (semmi gondja nem volt akkor). Ha rugóztatom a motort, akkor viszont még jobban csöpög belőle a benzin. Mi okozhatja? Esetleg valami megoldás? A karburátor télen - december végén - volt tisztítva utoljára. Előre is köszi a válaszokat!
2004-es CRF 250R-be mennyi az előírt motor ill. váltóolaj?
Motul 7100 10w40 motorolaj, használható váltóban is?
2006-os CRF 450R-hez szeretnek supermoto kerekeket. A baj, hogy nem tudom a parametereket. Milyen kerek kell bele, milyen tavtarto, fek stb, stb. S persze, hogy mennyibe kerul?
A segítségetek kérem egy fontos és idegesítő kérdésben. Van egy 95ös Honda cr125 R-em a probléma az, hogy nem indul be, úgy hogy eddig ment csak az előző tulaj rákotványolt valami babettáéhoz hasonló gyújtást ami természetesen meghalt... Megszereztem hozzá a gyári gyújtását összeraktam és most nem indul be. Jókor gyújt, üzemanyagot kap, új dugó van benne, a kompresszió hibátlan, nem szív falsot, új gyertyát kapott ami hengeren kívül ellenőrzéskor is gyújt és az égéstérben is. Ennek ellenére még csak jelét sem adja annak, hogy ő be szeretne indulni. Bármilyen ötletet szívesen fogadok mert én már kifogytam belőlük.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv: Memphis
Nekem van, hívj fel. Elérhetőségeim az adatlapomon.