Ajánlanám Kyle féle térdplasztikát a South Parkból
Nekem van ültető szett a motorhoz...de azóta se használom, mert kemény vok, mint Csoki bácsi (vicc volt) Amúgy tényleg az van amit G. mond....lejjebb kerül tőle a hátulja és a kanyarokban nem olyan fincsi...
Vale mi lesz velünk vasárnap?
ha az eleje lett lejjebb,akkor lehet,hogy a hegyesebb villaszög ilyet okoz,de a CBR nem hajlamos az ilyesmire,nyugodj meg
ha teszel rá,akkor teszel,megnyugtató tudni,h ott van...én is tettem fel
Sajna nem en szemelyesen csokkentettem, hanem a szeretlom de az eleje lett lejebb emelve, nekem igy sokkal testhez allobb mint korabban... a labamat meg még nem akartam atplasztikaztatni, lábnyujtas
még nincs
de olcsó volt
és rosszabb nem lesz tőle
a 6000 és 11000 körüli teljesítményugrásokat kisimítja és végig egyformán jól fog húzni
ezt ígérték
nagy szerencsével néhány lóerőt,így,hogy már a kipufogó is nyitott és a sportlégszűrő is belekerült...
majd elmondom,ha észreveszek vmit
Igen tudom, hogy a palyara kell foleg, de en csokkentettem az ulesmagassagon 4 mmrel es kicsit jobban ugral az eleje, ezert szeretnek egy ilyen cuccost...
Hehe haaat pont ezert tud ugralni a Draga mert nincsen felesleges haj rajta
Kormanylenges csillapitot ocson hol tudok venni, a legolcsobb az telleg 80 k korul van?
na neeem, hat most nem tudom, bizti jo ido lesz?
szted innen a klubbol is hivjunk motorosokat?jonnenek velunk?
Nekem van ültető szett a motorhoz...de azóta se használom, mert kemény vok, mint Csoki bácsi (vicc volt) Amúgy tényleg az van amit G. mond....lejjebb kerül tőle a hátulja és a kanyarokban nem olyan fincsi...
Vale mi lesz velünk vasárnap?
ha teszel rá,akkor teszel,megnyugtató tudni,h ott van...én is tettem fel
mert ha lejjebb engedted a hátulját,akkor pont,h jobb egyenesfutás és szarabb kanyarodás az eredmény...
de olcsó volt
és rosszabb nem lesz tőle
a 6000 és 11000 körüli teljesítményugrásokat kisimítja és végig egyformán jól fog húzni
ezt ígérték
nagy szerencsével néhány lóerőt,így,hogy már a kipufogó is nyitott és a sportlégszűrő is belekerült...
majd elmondom,ha észreveszek vmit
Bár a megadott név és elérhetőség nem túl bizalomgerjesztő
Jóvanna, magas labda, le kellett csapni. De így értem miért kell. nem lesz olcsó ha jó is.
Minek az neked? Pályára kell, az ok, de utcára?
Kormanylenges csillapitot ocson hol tudok venni, a legolcsobb az telleg 80 k korul van?
Inkabb kuldok egy kis zenet itt is kirajzolodnak a mell es fenek formak...
http://www.youtube.com/watch?v...
Motul 300 V letudva
Power Commander hamarosan letudva
most azonnal tedd jóvá egy másikkal
természetesen a pinán belül