Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm!
Jó lenne ha nem szórnál mindent tele a hirdeteseiddel..
http://digisport.hu/live regisztrálsz és megy is.
Hol tudnám megnézni a GP-t a digi sporton kívül?
b@szki.. PUSSY DELUXE .... Tudsz élni....
elég pihent vagyok már így is... na mindegy is, megyek és felveszem a Pussy Deluxe pizsamámat, mert úgy is az a nekem való
Figyelj ez itt a CBR - Klub és nem a Rózsa György "Lehet egy kérdéssel több" cimü müsora! Pihenned kellene....
aha... fel vagyok készülve... de vigyázz! nagyüzemi
Huuu mindjárt össze szarom magam.. Beszólsz vagy kiszállsz ? Vigyázz mert a konzerv ki lesz nyitva!
majd ha utólérsz, megnézheted... bár nem hinném hogy van rá reális esélyed

Szerintem az ilyen kis csajoknak a HELLO KITTY-s rajzfilmeket kellene nezniük nem a motorok "seggét" De ha akarod megnézem a seggedet...
szép estét neked is
...talán mert az én popsimon is az van?
Tényleg? Neked ez honnan lehetne ismerős?

hella muff
hmmm... ismerős az a matrinya... az az alpinestars
szájkarate. az megy. nemhogy mindenki bebaszna
Alex ebben egyetértek veled Honda
Kell, hogy legyen, ez egy túra!
lesz sör?
Úgy látszik idáig, hogy május 1 jó döntés volt , mert sz@r idő van és napsütésben jobb motorvulni, váratnézni és sörözni ismeretlen emberekkel, akikről a későbbiekben már ismerősként fogunk beszélni. Te cala, akkor kell játszós ruha is, mert bőrtangában nem hiszem, hogy sok túrista a várat nézni, hanem minket!
Sziasztok. A simsonomon egy CBR900-as 92-93as évj.ú hátsó fék van. Észrevétel hogy a fékpofák csak az 1ik oldalon vannak rögzítve. A másik oldalon meg nincsenek rögzítve. Tudna valaki küldeni képet h van megoldva? Előre is köszönöm.
Erre próbáltam felhívni a figyelmed, nem magyaráz itt senki félre semmit se. Ez egy őszinte őszinte csapat, nincs melléduma, motorosok vagyunk, akkor viselkedjünk is úgy. Az úton CSAK egymásra számíthatunk.