Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rendben

má aszittem ignorálsz
Gábor, nem igazoltalak vissza FB-on, mert még nem is találkoztunk. Semmi személyes, csak tény. Gondoltam szólok, mielőtt még ez is félre lenne magyarázva...
Végre vége a melónak :))

Kimegyek a motorkiállításra kipróbálok pár gépet :)) utána motorozás vasárnap estig.. :D
Regéc, Fő u. 72. Ápr. 30 12-től Május 2. valameddig. Pont.
na még egyszer: nem tudom, milyen linkelésről van szó, de nem is érdekel, hagyjuk már..
A fele mentőtiszt, jóban kell velük lenni, nem mindegy hogy infúzió vagy szopás. A többi meg szocmunkás, tudod hogy vén napjaidra is legyenek...
Nem tudom, mi ez a tengerimalacos szöveg, nem tudom, ki mit írt arról a szerencsétlen kisállatról, de nem is érdekel.
A hozzászólásodban csak kétszer szerepel a nevem, úgyhogy nem egocentrikusság, ha reagálok (hacsak nincs más Zseby nevű fórumozó..)
Én innen a fórumról sokkal több barátot szereztem, mint hinnéd. Korábban írtam, hogy ilyen kijelentésekkel óvatosan bánj, mert tényleg nem tudhatod, hogy privátban ki kit ismer és kivel tartja a kapcsolatot.
Ne kedvelj azért, mert CBR-em van. És utálni is felesleges, csak mert irritál a nevem. Csak energiapazarlás, engem meg nem érdekel (mármint nekem ettől se jobb, se rosszabb). Aki megismer, eldönti, hogy kedvel-e vagy sem (én meg azt, hogy ez érdekel vagy sem), minden más csak üres bla-bla.
1200×2=2400

kocsmába meg azért jársz,hogy végre arcokat is láss,mi?
de igen

mikor vagy itthon? meghallgathatnád
Egy korrekt ember!
Hogy a nyelvedre lefordítsam: nem azért kedvelem Sandrát mert nagy mellei vannak. Ha hiszed ha nem elég jól el vagyok látva mellekkel. 1200 nő közt dolgozom, szerinted?

Baráti elfogultsággal meg ne példálózz, mert a CBR topicból egyetlen embert se ismerek személyesen, ami Május 1. után majd megváltozik.

Én nem hazudtoltalak meg, csak leírtam vagy idéztem azt mit gondoltam vagy te írtál.

De még mindig nem veszekedni akarok, csak jelzem: nem jó ez így.
Tévedés .amit be linkelt azt Én írtam,még anno,kéretik az Én pofámat (is) osztani.
A belinkelt írás 100%-ban eredeti,szöveg hű, azon semmi változtatás nincs.
Harag nélkül: én azt írom, amit gondolok. Nincs bennem kényszer, hogy azt mondjam/írjam, amit mások hallani/olvasni szeretnének. Megértem a baráti elfogultságot, nincs is vele baj, csak azt is el lehet ismerni, és nem kell a másikat "meghazudtolni".
Kötekedés nélkül: vérebek pórázon, ha valami nyűgöd van, leírod, és értik. Ennyi.
És még Zsozseknek vannak szövegértelmezési gondjai? Nem én írtam a tengerimalacodról, h büdös olvasd csak el vagy olvastasd fel, esetleg az idézőjelek is segítenek...
Amúgy meg nem is neked ment a válasz Már megint ez az egocentrikusság
De én ettől függetlenül egy valamiért mégis kedvellek, mert CBRes vagy! És egy fórum, azért fórum, hogy beszélgessünk és ha itt szerzel barátokat ( a való élet mellett) az jó dolog, ha meg (szóbeli)ellenfeleket, akkor az elgondolkodtató... Lehet vele foglalkozni meg lehet le is xarni, de továbbra is fenntartom( és a fórumban bármikor visszaolvasható) anno( és itt az én idekerülésem kezdetéről beszélek) nem én voltam, aki először a másikat elkezdte baxogatni
ezt lehet de az enyémet nem..
Azért maradjunk annyiban, minden harag nélkül, hogy te se gondolod komolyan amit írtál. Az időrendet meg én néztem el, igazad van, sok a dolog, nem mindenre emlékszem pontosan.
Az időrendet most nem tudom, mire írtad, de mindegy is.

A Taresszal való "kifakadás" pontosan egy reakció volt arra, amit 1 éven át szó nélkül tűrtem. Nem szóltam hozzá se a topikhoz, se Szandrához, ennek ellenére mentek a megjegyzések (nem belemagyarázom, mert nem egyszer név szerint voltam említve), ez csípte néhány barátom szemét, és ezért nyitottam ki én is a számat. Nekem is legyen szabad, ha másnak is. Én nem csodálkozom semmin, nem én kaptam..
Én nem kötekedtem, próbáltam Lacival megértetni, hogy Zolit mi zavarhatta, és ennyi. Nem is volt tovább ragozva a dolog... eddig.
A sorok közötti olvasásról meg annyit, hogy amikor a Taresz beírta a szülinapi köszöntőt, fogalmam nem volt, hogy mi van, jót röhögtem rajta, de a következő napon már én lettem megint az utolsó szemét, aki gúnyolódik és műsort csinál. Szeretném jelezni: továbbra sem tudom, miről van szó. Szóval ennyit a kötekedésről..
Hát azt hiszem eljött a pillanat, hogy megírjam életem utolsó CBR-klubos postját! Már tudom, korábban kellett volna.
Legyetek boldogok egymással, engem ez a bili, a gyerekes gügyögések, egymásra prüszkölés, ki kinek a "pártján" áll, a továbbiakban nem érdekel.
Akivel szeretnék, majd beszélek, beszélgetek, kommunikálok, találkozom privátban.
Én öreg vagyok már ehhez, se időm, se energiám hozzátok (tisztelet a kivételnek).
És köszönöm, de a közös hétvégéteket is kihagyom, ennél nekem az is többet ér, ha dolgozom inkább.

Csók nektek, Honda forever!
simán leüvölti az új dobom
Baby got back :)))
felejts már el, többször kértelek, és ne akarj olyan dolgokat belemagyarázni az írásaimba, amik nincsenek benne..
egyébként pont a te párod volt az, aki "ki akart tiltani" engem ebből a topikból (vicc, vaze), úgyhogy szerintem tényleg be lehetne már fejezni a folyamatos kötekedést..
..ahhoz meg külön gratulálok, hogy egy védtelen állatot kezdesz el "lebüdösözni" a saját hisztériád miatt..
én a Firebladre szavazom... vagy csak szimplán a Hondára
Zseby, tökéletes politikus lennél, simán összemosod amit én írtam, azzal amit te szerettél volna hogy válasznak kapj.

Én nem a mai napról, és nem a politikáról beszéltem, volt már egy szócsatánk, ahol érveltél azzal, hogy Te régóta itt vagy meg Ti indítottátok a klubot. Egyébként meg Zoli később írt mint te, időrendre figyelni!

Szemellenző nincs rajtam, nem is volt, kedvelek sok embert a topicból, mert egyenesek, és motorosok. Ennyi. Balhéról meg annyit, hogy azért te se gondolod komolyan, amit Tarkával leműveltetek az normális volt. Utána meg ne csodálkozz ha kapsz érte. Ezért mondtam: Regéc, Május 1.

Ha "be van borulva", abba senki se magyaráz bele semmit se, de ha finoman kötekedsz, abba hidd el bele fognak. Más is tud a sorok közt olvasni, nem csak te.
Persze, én is szeretek új embereket, helyeket megismerni, ezzel nincs is baj, de ez csak oda-vissza működik. Nagyon szívesen találkozom emberekkel, akik szeretnének megismerni, teljesen nyitott vagyok ilyen dolgokra, de arra nem, ha valakinek fogalma nincs rólam, de már ítélkezik. Ez nem az én szintemet minősíti.
(Ne értsd félre, kérlek, nem rád és a baráti körödre vonatkozik, akiket említettél..)
Egyébként a találkozóban benne vagyok...