13 fok lesz jövő hét szombaton esővel Kár, h most Zsozsekkel nem Sztálinvárosban építjük a szocializmust, hanem itt vunk Budántúlon, pedig kéne már egy dunaújvárosi meeting
Cija Draga!Hat ez nem 100% hogy 10en de valami olyan tájt...nem akarok felreinformalni mert most a palyan is kerdezkedtuk de nem mondta 100%ra...viszont az mar nem elmelet lesz annyira inkabb a palyan megyunk majd.vegre
Aprilis 10en oktatas lesz sztem, 17en lesz a forgatas.szupiii a majus 1e jonak tunik, megunnepeljuk hogy nem kell dolgozni amugy most nem pesten vagyok ugyhogy akar holnap is osszefuthatunk ha van idotok
Jövő héten szombaton lesz csajos-motoros forgatás? Regéc jó lenne neked május 1-jén? Akkor végre láthatnád a vörös dögöket és mi is megnézhetnénk a Sandra kedvenc RR festését, amilyen a te motorod festése
nah szep a kis lustik hehe, de a vasarlassal kimentettetek magatokat-nekem mit vettetek ?Ancsy ugyi volt dobogos helyezest ert el, 3dik lett
Ezt Macseknek kuldom
Péntek:
érkezőknek: bográcsos gulyásleves, feles, sör és bor
Szombat:
reggeli - omlett, hamburger, hot-dog, sült krumpli, és svédasztal
ebéd - hagymás bab, vagy chilis bab
vacsi - szalonna és egyéb állati maradványok sütése
Vasárnap:
reggeli - omlett, hamburger, hot-dog, sült krumpli, és svédasztal
ebéd - a maradékot felzabálni
Az eredeti terv nekem jobb lenne! ....május 1 kunmadár kötelezően már vagy 10 éve! Este meg jelenésem van otthon!
Nekem sör , de ne lidlis! ...ja meg egy marék algopyrin
Hali! Nekem mindegy, mikor van. Csak annyit kérek, hogy döntsük el minél hamarabb, mert hétvégén dolgoznom kéne és ha elmarad most, akkor nem veszek ki szabit.
Kaja, pia bármi. Mindenevő és ivó vagyok
No üdv! Először is bocs, sok a dolog alig tudok írkálni ide.
A harci helyzet annyi: hogy elég szarnak néz ki az idő hétvégére, így ti döntsétek el, hogy most 10-én legyen akkor, vagy toljuk el az előre lefoglalt "esőnapra", ami a május 1-i hétvége. Nekem igazából mindegy, mert kocsival megyek úgyis, felhordom a kaját meg a piát.
Hozni, no azt csak magatokat kell, meg előre leírni kis listára kinek milyen piát vigyek. Menü összeállítása folyamatban, azt is beírom meg ma, és lehet javasolni, ötletelni.
na ja!
cala egy pár sorban leírhatnád, hogy mit vigyünk és pontosan mikorra is kell ottlenni. .....a hálálkodást meg a lányokra bízom, szerintem Neked is jobb lesz úgy
Nah majd akkor en epitem nelkuletek ami kesik nem mulik...Boldog nyuszit nektek!