Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Zsebi a felvilágosítást de szerintem ha valakinek az titoknak számít hogy milyen vallású az szerintem hülye vagy csak Zalában ilyen nyitottak az emberek?
Köszönöm, te legalább értetted a problémámat.
nem az volt a kérdés, hogy kire szavazol, hanem az, hogy elmész-e a szavazni..
..egyébként Zolinak igaza van, ez magánügy, mint ahogy azt sem plakátolja ki az ember, hogy milyen vallású, vagy éppen mennyi a fizetése..
Ezt kifejteném bővebben de hátha kitagadnak a CBR fórumból de megvan rá az okom hogy miért igen
Nem tudtam hogy ez olyan nagy dolog ha valaki kiírja a válaszát egy kérdésre de ezek szerint itt elég nagy gondot okoz de ezt lehet orvosolni nem kell ilyet kérdezni és nem lesz rá válasz
Meg is érdemled.
Na erre senki sem volt kíváncsi. Ahogy eddig is nagyon jól megvoltunk pártpolitikai megnyílvánulások nélkül, szeretném kérni a topik közösségét/közönségét, hogy továbbra is tartózkodjon az ilyen témák közzétételétől. Ez mindenkinek a magánügye és ha erről akarok társalogni, elmegyek egy ilyen topikba/fórumba, van pont elég a neten.
Köszönöm!
Én megyek szavazni.... FIDESZ
Ha jó idő lesz akkor nem, mert motorvulás ,ha rossz akkor meg azért!
Mifele nepgazdasagot?hehe Azert csak ovatosan nehogy tulzasba vidd... Annyyira gaz hogy pont hetvegekre mondanak esot!agh
Ti mentek szavazni amugy motorosok?!
Na ilyenem van:
Oké,akkor majd figyelek erősen,de nekem legalább előre 1.5 héttel tudnom kell a tutit, hogy rendezni tudjam a melómat, ill, a szabimat.
(munkaidőkeretben foglakoztatott biodroid vagyok)
Egyelőre konzekvensen minden hétvégére szar időt jósolnak. De fejben van, idén szeretném végre összehozni...
Nekem van 2, igaz csak motografix, de ez csúcsminőség, a numberboardhoz kaptam, de nekem nem kell. CBR-es, majd lefotózom és alkudozhatunk...
legalább lenézhetünk a kunmadarasi műsorra
Hello Ezt magamtol is tudtam
Szeva bármeik Honda kereskedésben van tankpad
Sziasztok,tudnatok segiteni hol tudnek hondas tankpadot venni,olyan kellene amilyen gyarilag rant volt?
Köszönjük a szervezést! Bocsánat, h nem írtam, de építem a népgazdaságot...
Nincs több esőnap foglalva, így tuti a május 1. Egyébként, pedig nyáron is általában péntek-vasárnap közt van foglalva a hely, majd megismeritek a tulajt, ő is ott lesz, és tudtok ti is szervezni akár saját családi pihit is. Nagyon rendes a srác.
Erre vártam! ....csak határozottan , legalább tudom, hogy péntekre nem kell szabadság. Remélem a május 1 az tuti , mert már mehetnék vagyok.
Na, nem olvastam vissza, most is rohanok, a cicának se jó, így május 1 lett. Az idő is jobb lesz, meg akkor tudok én is motorral menni.
én nem nyilatkozok mert csak ilyen ide pottyant személy vagyok de havalakit érdekel a CBR idomjai festőnél vannak így nekem sem jó ez a hétvége
na ja,mindenki csak a pénzt hajtja,és a másikra vár......
Nem úgy néz ki , valahogy senki sem dugja ide a pofiját! Így nehéz egyeztetni.