Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd ha fizetős lesz a "klubod" akkor nem írok ide.
És majd ha másokat zavar, hogy ide írok, akkor szólnak.
Nincs energiám másra reagálni. Nem is fogok.
Üdv.
Ne menjünk bele ebbe a sértegetősdibe, mert anno nem én kezdtem el ...csak ha felveszem a kesztyűt az már úgy látom nem tetszik egyeseknek! De ugye nem haragszol, ha erről itt pont veled nem szeretnék többet beszélni Ő megírta anno, amit gondolt, akkor nem reagáltam, most azt hiszem pontot tettem a végére, részemről sajnálom, hogy így alakult!
1. "Akár kigúnyolhatjátok azokat, akiknek név vagy szülinapjuk volt és azokat, akik felköszöntötték őket?" - fogalmam nincs, miről beszélsz, én nem indítottam semmilyen játékot, paranoid vagy.

2. azt mered állítani, hogy soha sehol nem tettél rám megjegyzést? ugyan már... én ok nélkül nem marok, te húztad ki a gyufát, ne legyél álszent, nem áll jól..

3. pikk-pakk ezt a topikot anno a mi csapatunk hozta létre, később készült el az oldalunk, tehát én itt nem pikk-pakk jelentem meg; és legyen benned annyi gerinc, hogy belátod, elég sokat jártattad a szád, mire én beleléptem.. ne csinálj mártírt magadból, mert szánalmas..

4. engem nem zavar, ha itt jó a hangulat, de ne csinálj úgy, mintha ez a te klubod lenne.. ez csak egy topik.. és amíg nem voltatok itt, mindenki normálisan tudott kommunikálni a másikkal.. és érdekes módon, Tarka és én sem "generáltuk" a feszültséget (talán nem volt rá okunk? gondolkodj már... legalább kicsit)

5. felesleges kiforgatnod a szavaimat, én nem bántottam sosem az ide író embereket, sose volt rá okom, és azóta is normális viszonyban vagyok velük (nem csak itt..)

6. hízelgő, hogy próbálod felvenni azt a stílust, amiben megkaptad a jussod, de még van mit gyakorolni, ez nagyon erőltetett részedről..

Végre be kéne ismerned, hogy olyan embert kóstoltál be, akiről semmit sem tudsz, és nagyon alábecsülted. Van ilyen, ne keseredj el!

Ezek után nem óhajtok veled levelezésbe kezdeni, én MEGKÉRTEM a párodat valamire normális hangnemben, de úgy látszik, ez neked túl magas. Vedd észre, ha nem piszkálsz, nem csapok vissza.

Témát lezártuk (de akkor kérlek, tartsd is magad ehhez, köszi..)

Zseby
Tudod, ha az embert sértegetik (pláne, ha előzménye is volt), akkor ugrik.
Neked meg aztán főleg GSXRes Zsozsek csak kíváncsi volt valamire...
És láss csodát egyetlen kérdésére milyen válasz jött
Most ahogyan látom, annyi történt, hogy egy harmadik személy megköszöntötte Zsebyt, erre Zsozsek beszólt tényleg feleslegesen.
Magyarázhatsz nyolc oldalon keresztül, akkor is Zsozsek fújt rá a parázsra.
Előre is elnézést a Klubtól, de a kisasszonynak nem ismert az elérhetősége és úgy érzem megszólíttattam az alábbi posztjában ezért végre szeretnék rendesen válaszolni neki:

Drága Zseby!

Már megint én vagyok a vesszőparipád!?
Ki kell, hogy ábrándítsalak, zöld szemű szörnyek NEM léteznek( én sem vagyok az ) és itt NEM minden CSAK rólad szól kedvesem! Ilyet feltételezni elég nagy önteltségre vall
Másik dolog: kérlek ne piszkíts oda, ahonnan( elvileg) eszel- nem illik! Vagy ezt a Klubot te annak a helynek tekinted, amiben Te és tarka( vagy én is hívjam őt a „kis barátnődnek”? ) bármit megengedhettek magatoknak? Akár kigúnyolhatjátok azokat, akiknek név vagy szülinapjuk volt és azokat, akik felköszöntötték őket? Mert a legtöbben levágták, hogy mire ment ki ez a „köszöntsük fel Zsebyt” játék…
Mondjuk az is fura, hogy ha valahová beírok, ti ott pikkpakk megjelentek tarkával.

Én direkt nem válaszoltam neked nyilvánosan a januári csodálatos ( magadat leginkább minősítő) megnyilvánulásodkor, mert nekem anno ez a Klub fontosabb volt! Bár azt se értették az emberek, hogy ezt MIÉRT a Klubba kellett beírnod?! Hiszen anno fent volt az infómban az elérhetőségem Meg az is fura volt, hogy januárban beírásod indoka az volt, hogy MEG KELL védened tarkát
( halkan megjegyezném a kötekedést ő kezdte)! Jesszus hát milyen férfi lehet ő, hogy egy fórumon egy fiatalabb nővel szemben meg kell védeni? Majd a megvédés hirtelen iszonyat kisstílű kiosztásba ment át!

Az is elég érdekes, hogy te írod, hogy hagyjuk abba? Mikor te kezdted el az egészet? Ha már olyan régóta írogatsz ide, akkor biztos emlékszel ( hogyne emlékeznél, mikor szó szerint idézel engem másfél évre visszamenőleg :D ), hogyan is kezdődött a mi bimbódzó kapcsolatunk :
Mihelyst elkezdte zavarni a csőröd, hogy itt nélküled is jó a hangulat, nélküled is létezik a Klub és NEM te vagy a társaság középpontja, megkezdted gyomorforgató posztjaid gyártását ( kb. 2008 ősz-tél )melyben burkoltan nem csak engem minősítgettél, hanem a komplett Klubot ( akkor érdekesen nem zavart, hogy ez rosszul esik-e a többieknek vagy sem – ergo leszarod, leszartad az itt lévő embereket, ami ugye ki is tűnik a viselkedésedből és ezt magyarázhatod akárhogy). Ez anno mire volt jó? Így viselkedik egy CBR-es a CBR Klubban? És ne mond azt, hogy én akkor bármit is tettem ellenedre!

De láthattuk most december-januárban mi történt, mikor a fagyi lightos verzióban részemről visszanyalt …tarkával karöltve GENERÁLTATOK egy teljesen felesleges felhajtást/feszültséget, ami eléggé szétverte a Klub addigi jó hangulatú életét!
Más dolgaidért csak kiröhöglek, de ezért haragszom, mert én kedvelem ezt a Klubot! És bár nincsenek itt „barátaim” mégsem esik jól, ha te ezt a helyet személyes játszóterednek, az itt lévőket pedig hülyének nézed! Ráadásul teszed ezt tarkával, akinek nem tudom mi keresnivalója van itt és akinek a Klubban még érdemleges hozzászólása nem volt.
Tudod az is elég érdekes volt, hogy ha ez annyira zavart, mármint hogy kinevettünk téged
( bár odaírtam, hogy akinek nem inge ugye..) itt a Klubban, akkor miért CSAK ENGEM mertél kiosztani? Ugyanis ez társasjáték volt!
Miért nem a CBR Clubon (www.cbrclub.hu) vezetitek elő ezeket a gyerekes dolgaitokat? Hiszen neked az az „otthon” vagy mi!
Jah, vagy oda nem piszkítasz? Arra itt van ez a CBR Klub?

Inkább én kérlek téged, hogy szállj le rólam! Eléggé félelmetes volt, mikor januárban szóról-szóra visszaadtad az elmúlt másfél évem „BEST OF” :D posztjait… - az ilyet kezeltetni szokták Zseby! Bár mondjuk hízelgő is, hogy ennyire figyelsz rám, de egyben félelmetes is, hogy ennyire a megszállottam vagy. De most komolyan mondom, aggódnék érted, ha a barátod lennék! Nem pedig támogatnálak a hülyeségeidben!

Annyit kérek csak, hogy éld ki máson elfojtott energiáidat! Biztos még Te is találsz olyat, aki örül neki Ezek a „kiosztogatósdijaid” pedig nevetségesek, ha tényleg olyan nagy felnőttnek tartod magad, akkor belátod ezt! Nincs szükség az ilyen kéretlen NAGY MEGMONDÓKRA!

Ha pedig szeretnél válaszolni, akkor várom szeretettel az alábbi email címen ( hangsúlyosan megkérlek, ha neked egy fikarcnyit is fontos ez a Klub, legyen benned végre annyi, hogy a nekem szánt irományt nekem továbbítod) : RRcat@freemail.hu . Én sajnos nem tudom a te elérhetőséged, pedig ezzel nem akartam feleslegesen terhelni az ittlévőket! Elnézést ezért tőlük!

Üdvözlettel : kedvenc RR cated!
P.S.: Remélem a témát a Klub érdekében örökre lezártuk!
Én is ilyen gondokkal küszködtem..:)

már csak egy bal tükör kell és teljesen kész :))
+ egy nyeregtáska..

És inndulhatok a Garda tóra + a Glockner-re :))
ok köszi
Köszi! Erre a motorra az ebay ről lett rendelve a matricaszett viszont nem olyan mint ami a gyári movistarosokon van. Az a gond hogy nem lett lelakkozva és felvált pár matrica, meg egy idom eltört és cserélni kell. Fényezés megvan már csak a matricák kellenek és mehet lakkozni. Ennek a motoromatricak.hu (george? ) írtam emailt de nem válaszol. Az még a gond hogy azoknak a zöldes izéknek nem ugyanolyan az árnyalata mint a gyári moviestaroknak
Van vele küszködés rendesen de azért köszi
Hy
motormatricak.hu én is innen vettem nem olcsó viszont jó minőség..
vagy ebay.com

Fényező kell azt is tudok itt Győrben, szépen olcsón és gyorsan melózik
Sajna nem. En nekem csak a tank nem eredeti, hanem fenyezett, es azon sem matrica van, hanem airbrush.
Bocs
Zsozsek,

a kérdés valóban jogos részedről, hiszen fogalmad sincs, hogy mi kik vagyunk, ezért szeretnélek (utoljára) megkérni, hogy fejezzétek be (te is és a kis barátnőd is) a feszültség generálását akár itt, akár más topikokban. Semmi szükség sincs rá... és ha nem hagyjátok abba, rátok se lesz (nem rólam van szó, én lesz@rlak benneteket, de észrevehetnétek, hogy a többieket zavarja, amit megértek.)
Én nem szóltam sem hozzád, sem Sandrához (mielőtt bárki megint alaptalanul nekem ugrana), úgyhogy legyetek szívesek állítani magatokon.

Legalább a saját "barátaitokra" legyetek tekintettel.

Köszönettel:
Zseby
Megy valaki ki Hringre most hetvegen?nah meg jovo het vegen?
Apa kezdődik,apa kezdődik.........
nem fiam,csak folytatják.............
cala:

Kész van az "angolositás cakcerüen" bár kicsivel több mint fél órai munka volt,egészen pontosan 198 perc .
Köszönöm a választ szóvivő úr
És te ki vagy?
nekem meg pár matricát pótolni kéne ezen. nem tudsz véletlenül segíteni?
Tudod...Ő az a lány aki 2006-óta írogat ide...biztos láttad már a nickjét.
Ki az a Zseby?
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani a gyári movistar színkódot? CBR tulaj vagyok, és movistar idomszettet vettem, de a tankot "csak" fújatom, viszont a fényezőnek foggalma sincsen, hogy milyen pontosan ez a szín... Honda szalonban csak alvázszám alapján tudnák megmondani, de mivel nekem nem gyári movistar, ezért nem tudok érdemlegeset mondani nekik...
Valaki tudna segíteni? SOS

köszi előre is!
Boldog szulinapot Zseby!
Koldokcsont levalas?agh how bizarre how bizarre:)
http://www.youtube.com/watch?v...
épp ideje volt.
..én meg tiszta szívből örülök a köldökcsonkleválásodnak!
Gratulálok a diplomádhoz.
Ügyes vagy, büszke vagyok rád!