Te meg nagyon humortalan... Ott van a végén a "bocs"
De most komolyan kérdezem, mit gondoltál, hogy majd valaki a 125ösre fogja cserélni a motorját innen?
Gratulalok ehhez a velemenyhez, attol meg hogy te ennyire tele vagy penzzel, nem kéne fikázni az en MOTORom. De nagyon vicces ember lehetsz ahogy latom.
Cat, hát már nem most azt kell benne cserélni mindenképp, de viszem a szeretlőmhoz úgyis ugyhogy kiderül mi a gáz...
Repo jaja király vot a film de hat a BKV mar csak ilyen, úgyhogy hozdd a motorod pöstre aztán nem lesz körutazás...
Nekem is megvolt az idei elso gurulas!jo volt, bar viszem szerelohoz a motort huh, kisse furcsa.Keresztezodesben megall a motor?!
Remelem semmi komoly...
Élményekkel akkor lesz tele ez a motor, ha a Tökinél hagyom péntekenként, én meg elmegyek táncpróbára... na akkor mindent megtanul, amit lehet... és ami nem tesz jót egy blokknak, de hát minek az embernek ellenség, ha vannak barátai
Miki atomjaira szedi.... És meg is mondta, h ezzel a motorral, ha akarnám se tanítana meg stoppiezni vagy kerózni ( mondjuk nem is akarok) mert olyan jó állapotú még 50e km után is Mondtam neki, h engem nem is kell, a motor már tud.... hála Tökinek...
Bár te nyugodtan aludnál, ha egy ilyen huligánnál lenne a motorod?
"tudtam, tudtam csak nem sejtettem"
Miki , elbúcsúztál a ciberétől? ....a motor ismét élményekkel lesz tele , de legalább megtudod, hogy milyen rejtett tartalékok vannak benne!
"Apa" ezeket a cicanacis dunaújvárosi fiúkat nézegeti
Nekem meg elvitte a motorom a Miki de előtte olyan pengén lemostam, h még a légy is seggen csúszott rajta...
Idei első gurulás. Jó vót , bár vissza kell még zökkennem, mert volt egy-két és a végén meg . Apának a körmére meg nézz rá, valami cicanadrágos fiúkat emleget!
De most komolyan kérdezem, mit gondoltál, hogy majd valaki a 125ösre fogja cserélni a motorját innen?