SM-SM CBR Klub REGÉC április 09-11
Akkor most a szóbeli jelentkezéseket itt írásbelire lehet váltani :
Szállásköltség Calának köszönhetően NINCS csak az ital és étel költséget fogjuk felosztani
1.Cala
2.dzsordzsó
3.CBRozsdi?
4. hondalaci600?
5. RRcat
6. Zsozsek
7.Valentina-Andi? 10-11
8.
9.
10.
11.
12.
13.
SM-SM CBR Klub REGÉC április 09-11
Szállásköltség Calának köszönhetően NINCS csak az ital és étel költséget fogjuk felosztani
1.Cala
2.dzsordzsó
3.CBRozsdi?
4. hondalaci600?
5. RRcat
6. Zsozsek
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
Itt szerveződött a dolog( úgy novembertől). Megjelenhetsz bármikor, de ha ott szeretnél aludni, akkor ágynemű végett azért jelezd előre. A többiről kérdezd a májsztrót - de csak jó híreket fog mondani bármit kérdezel
hol szerveztétek? hol lesz szállás meg ilyenek lóvét kell e betenni vagy majd megjelentek regécen aztán lesz ami lesz
tulajdonképpen mindent szeretnék tudni
Ide beírhatod, ha valamit szeretnél tudni a túrával kapcs. Cala benézeget, most már ismét egyre gyakrabban Szombaton akkor már ott a helyed! Akkor lesz úgy is a regéci vár elfoglalása jelentkezhetsz várvédőnek vagy támadónak egyéb lehetőség nincs
Ti pénteken jösztök ha jól láttam itt a nagy visszaolvasgatásban, én viszont pénteken még biztosan nem tudok menni csak valamikor este felé ki a főszervező úrt ha a cala akkor majd keresem vagy itt figyelgetek mit hogyan elvégre most csak véletlenül bekukkantottam és megláttam hogy regéc tuti jó lesz
1.Cala
2.dzsordzsó
3.CBRozsdi?
4. hondalaci600?
5. RRcat
6. Zsozsek
7.Valentina-Andi? 10-11
8.
9.
10.
11.
12.
13.
Nincs olyan szerencsénk, hogy ne kerüljön elő
1.Cala
2.dzsordzsó
3.CBRozsdi?
4. hondalaci600?
5. RRcat
6. Zsozsek
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
tulajdonképpen mindent szeretnék tudni
olajcsere,műszaki,forgalomba helyezés,K&N sportszűrő beszerelés,Power Commander beszerelés és beállítás vár még rám addig terv szerint