Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jellemző rá hogy amikor a motoromért mentem Bécsbe akkor is a tőrzshelyén üldögélt, mivel a sarokig sem volt hajlandó a papirokkal ki sétálni itt
SM-SM CBR Klub REGÉC április 09-11
Akkor most a szóbeli jelentkezéseket itt írásbelire lehet váltani :
Szállásköltség Calának köszönhetően NINCS csak az ital és étel költséget fogjuk felosztani
1.Cala
2.dzsordzsó
3.CBRozsdi?
4. hondalaci600?
5. RRcat
6. Zsozsek
7.Valentina-Andi? 10-11
8.
9.
10.
11.
12.
13.

Nincs olyan szerencsénk, hogy ne kerüljön elő
Alex nagyon eltűnt az óverszízen Biztos jobb idő van mint itt, élvezze csak...
SM-SM CBR Klub REGÉC április 09-11
Akkor most a szóbeli jelentkezéseket itt írásbelire lehet váltani :
Szállásköltség Calának köszönhetően NINCS csak az ital és étel költséget fogjuk felosztani
1.Cala
2.dzsordzsó
3.CBRozsdi?
4. hondalaci600?
5. RRcat
6. Zsozsek
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
A célpont: Regéc
15 körül, de mivel a keleti részt cala szervezi, ezért nem tudok pontos számot
hányan fő jelentkezett eddig?
Itt szerveződött a dolog( úgy novembertől). Megjelenhetsz bármikor, de ha ott szeretnél aludni, akkor ágynemű végett azért jelezd előre. A többiről kérdezd a májsztrót - de csak jó híreket fog mondani bármit kérdezel
hol szerveztétek? hol lesz szállás meg ilyenek lóvét kell e betenni vagy majd megjelentek regécen aztán lesz ami lesz
tulajdonképpen mindent szeretnék tudni
Ide beírhatod, ha valamit szeretnél tudni a túrával kapcs. Cala benézeget, most már ismét egyre gyakrabban Szombaton akkor már ott a helyed! Akkor lesz úgy is a regéci vár elfoglalása jelentkezhetsz várvédőnek vagy támadónak egyéb lehetőség nincs
Ti pénteken jösztök ha jól láttam itt a nagy visszaolvasgatásban, én viszont pénteken még biztosan nem tudok menni csak valamikor este felé ki a főszervező úrt ha a cala akkor majd keresem vagy itt figyelgetek mit hogyan elvégre most csak véletlenül bekukkantottam és megláttam hogy regéc tuti jó lesz
Kerestem mailben, telefonon, mert kellett volna egy két apróság a motoromhoz, de elérhetetlen.
így könnyű ... De hát, ha már túra, akkor adjuk meg a módját...elvégre azért van az a motor, hogy használjuk ugyebár Te is kijöhetnél valahová elénk
menek főburulok,mer reggee keeni kő
két-két és fél óra
link ezt ni
másfél-két óra
na nemezt akartam
szeretnék
olajcsere,műszaki,forgalomba helyezés,K&N sportszűrő beszerelés,Power Commander beszerelés és beállítás vár még rám addig terv szerint
te is jössz ebbe a Regéci buliba? neked jó mesze lehet nemde?
ez jobb