Reménytelen vagy... Emlékszel arra, h te a járdán távoztál? Mi meg mentünk Mekizni a belvárosba..- a következő nagy kereszteződésben találkoztunk...te nekünk balra voltál...a kereszteződés másik részén.... Láttunk na..ott kokettáltál egy másik robogóssal..- ha ez sem rémlik, akkor szívjál kevesebbet...
Vagy benyakaltad addigra az ajándék BELGA sörödet...attól mondjuk hamar fejre lehet állni..
Én senki elé nem szaladok...
De ha látsz egy nyitott parkot, abban egy fesztiválsátrat.,.. az emberek mászkálnak...megy a páré..sehol jegyszedők..motorok a kapuban meg bent..- AKKOR MIÉRT NEM JÖSSZ BE?!
A főszervezőt meg azért ki lehet szúrni ekkora szőke lobonccal..
Ott kokettáltál egy másik robogóssal...mi szépen körbementünk, te meg levágtad a járdán és ott, aminek asszem egy Meki van szemben..(de nem az Alba plázai)
Túrórudi
Akkor Fehérvár tele van ilyen "szétszo...ós" emberekkel
Amúgy meg vak vagy mint egy kertigirnyó kokettáltál egy másik robogóssal a köv. kereszteződésben Zsozsekkel hiába csináltuk neked ott a műsort pedig még tetszett volna is neked
Légy résen,a karidőponti értéket általában a legalacsonyabbra rakják amire csak lehet,itt már húznak rólad legalább 200-250eft,néz alaposan körül a használt piacon hogy mennyiért is mennek a Te motoroddal egyidős és állapotú motorok.
A roncsértéket nem tudom mert nekem nem ment TK-ra,bár határeset.
Ha nem figyelsz és beletörődsz, lehúznak ahol csak tudnak.
Mégegyszer, beszélj ügyvéddel aki kártérítésre specializálta magát,még nem vesztet csata ez,szerintem.
Jól beszéltél...
Amúgy meg...nehogymár egy fillér is ezeknek a szemeteknek a zsebében maradjon.. ebben az országban csak arra vagy jó, hogy fizess és eltarts mindent és mindenkit. Neked viszont semmihez nincs jogod...
Minden kiderül, ha megtudom a számokat:
-biztosító mennyiből számolja a nem egészen 2.5 éves motort;
-mennyi ebből a roncs értéke, amin ők átveszik;
-mennyi a fennmaradó hitelösszeg (ez ugye csökken a számolt kamat értékével, mert ez nem előtörlesztésnek minősül).
Ha marad a zsebemben 2-300ezer, akkor jó, mert egész télen nem kell részleteket, kötelezőt, stb fizetnem, és tavasszal ráülhetek egy vadiúj vasra.
Azért ez nem lenne olyan rossz csere.
Igazából az egész az én hibám, mert reklamáltam a lengővilla nem kifizetése miatt...
Ne hagyd magad,ha jól emlékszem nem Te voltál a felelős, és nem a saját Cascód kárára indult az egész.
Ha a kárt a hibás kötelezője rendezi, akkor a Téged ért "MINDEN" kárt ki lehet belőlük vasalni,nem lesz rövid idő, kb 2-3 év,beszélj egy ügyvéddel.
Ha esetleg nem igy van,akkor tárgytalan a hozzászolásom,de ÉN nem hagynám ennyiben.
Más okoz nekem kárt, és még Én maradok majd a szarban, hogy ki keljen fizetnem a bankot,hát nem.
Vagy benyakaltad addigra az ajándék BELGA sörödet...attól mondjuk hamar fejre lehet állni..