Nem is tört ennyire, de a műszerfal, meg a hátsó lengővilla kiverte a biztosítékot a biztosítónál, mikor kértem, hogy vizsgálják felül a lengővilla "nem kifizetését", így viszont most GTK-ra teszik.
Viszont a hitelt a biztosító nem fogja fedezni, így meg kell válnom a vastól. Emiatt viszont idén már nem lesz új, nincs értelme, viszont tavaszra vszinű, hogy benevezek egy újra...
Amihez lesz bukógombám, rendszámtartóm, kipuffom, stb...
A fémfékcsöveimet sajnálom nagyon, most kerültek fel rá, de majd télen veszek akciósan megint, ha lesz akció...
Mesélték az LFP-ben Amúgy egyik nap szerencséd, h nem ütüttek el..láttam a vididet...
Na majd ha hazajössz...felülhetsz mögém ha már nem lesz saját motorod..
Ha jól emlékszem,én láttam a képeket,mikor lezúztad a géped,de én nem láttam olyan vészesen komoly nagy kárt! Aztán nem tudom a részleteket! De mielöbbi gyógyulást a motorodnak!
Én asszem már ebben az évben nem nagyon fogok motorozni.
Ma sikerült végre 1 hét után beszélnem a biztosítós ügyintézővel és kiderült, hogy felülvizsgálat során végül totálkárosnak minősítették az RR-emet. És még nem tudok számokat, összegeket, de félek, hogy a banki hitelemet nem fogja fedezni a biztosító, viszont akkor meg kell válnom a roncstól is, úgy meg nem sok marad, amiből új vasra ülhetek tavaszra.
Remélem, hogy nem így lesz, de egyelőre ez a legrosszabb végkifejlet, ami csak lehetett.
Szégyen és gyalázat a ffi társadalomra nézve,hogy egy nőstény uralja többet az utakat és fórumot is! Mondjuk szerintem,te belülről ffi vagy cica mica! , Kivülről azért nem ám
El vannak tűnve innen az emberek mondjuk azt nekem nem tudják bemesélni, h MOTOROZNAK Lassan én leszek az egyedüli aktív belhoni motoros a Klubból
Na papírkutyák szeptember 26-án IRÁNY MEZŐBERÉNY!
Mi Zsozsekkel ott leszünk, FG hivatalból lesz ott és a többiek meg alkossanak vmit, a lehetőség adott!
én nem vagyok az exed,úgyhogy nem számítok,nem?
Miért vagyok én olyan fáradt délben?
FG most akkor ott leszel Mezőberényben, vagy menjek inkább Müchenbe az Oktoberfestre?
Viszont a hitelt a biztosító nem fogja fedezni, így meg kell válnom a vastól. Emiatt viszont idén már nem lesz új, nincs értelme, viszont tavaszra vszinű, hogy benevezek egy újra...
Amihez lesz bukógombám, rendszámtartóm, kipuffom, stb...
A fémfékcsöveimet sajnálom nagyon, most kerültek fel rá, de majd télen veszek akciósan megint, ha lesz akció...
Nem adom el a motorom, meg lesz....csak kevesbe lenne legal a forgalomban
Na majd ha hazajössz...felülhetsz mögém ha már nem lesz saját motorod..
Akkor elmondom, hogy szerinted....
Te szoktad . ,
Nem en szoktam bevenni....
Ma sikerült végre 1 hét után beszélnem a biztosítós ügyintézővel és kiderült, hogy felülvizsgálat során végül totálkárosnak minősítették az RR-emet. És még nem tudok számokat, összegeket, de félek, hogy a banki hitelemet nem fogja fedezni a biztosító, viszont akkor meg kell válnom a roncstól is, úgy meg nem sok marad, amiből új vasra ülhetek tavaszra.
Remélem, hogy nem így lesz, de egyelőre ez a legrosszabb végkifejlet, ami csak lehetett.
Na papírkutyák szeptember 26-án IRÁNY MEZŐBERÉNY!
Mi Zsozsekkel ott leszünk, FG hivatalból lesz ott és a többiek meg alkossanak vmit, a lehetőség adott!
Csínó még tuti húzza a lóbőrt...a nője meg még nem ért haza a buliból