Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor kapd be
mintha miattam jönnél...

én nem vagyok az exed,úgyhogy nem számítok,nem?
Jó reggelt drágáim!
Miért vagyok én olyan fáradt délben?
FG most akkor ott leszel Mezőberényben, vagy menjek inkább Müchenbe az Oktoberfestre?
Nem is tört ennyire, de a műszerfal, meg a hátsó lengővilla kiverte a biztosítékot a biztosítónál, mikor kértem, hogy vizsgálják felül a lengővilla "nem kifizetését", így viszont most GTK-ra teszik.
Viszont a hitelt a biztosító nem fogja fedezni, így meg kell válnom a vastól. Emiatt viszont idén már nem lesz új, nincs értelme, viszont tavaszra vszinű, hogy benevezek egy újra...
Amihez lesz bukógombám, rendszámtartóm, kipuffom, stb...
A fémfékcsöveimet sajnálom nagyon, most kerültek fel rá, de majd télen veszek akciósan megint, ha lesz akció...
Eh.....majd jol a szavadon foglak, meglatod.....vagy mashol
Nem adom el a motorom, meg lesz....csak kevesbe lenne legal a forgalomban
Mesélték az LFP-ben Amúgy egyik nap szerencséd, h nem ütüttek el..láttam a vididet...
Na majd ha hazajössz...felülhetsz mögém ha már nem lesz saját motorod..
Neszojjabe
Ezt te tapasztalatbol tudod, vagy meseltek?
Akkor elmondom, hogy szerinted....
Dehogy tudod .
Te szoktad . ,
micsodát? nagyszájú... A házas évek számával fordítottan arányos az orális szexek alkalma
Tudom.

Nem en szoktam bevenni....
És te ezt bevetted jó férj
Bulizott...szerinted aludt...... Brice canyon tura elfarasztotta...
Írtam neked lentebb.. Anyu tuti bulizott, te meg otthon őrizted a gyereket
Hello cicc..... what the fuck is there?
Ha jól emlékszem,én láttam a képeket,mikor lezúztad a géped,de én nem láttam olyan vészesen komoly nagy kárt! Aztán nem tudom a részleteket! De mielöbbi gyógyulást a motorodnak!
Én asszem már ebben az évben nem nagyon fogok motorozni.
Ma sikerült végre 1 hét után beszélnem a biztosítós ügyintézővel és kiderült, hogy felülvizsgálat során végül totálkárosnak minősítették az RR-emet. És még nem tudok számokat, összegeket, de félek, hogy a banki hitelemet nem fogja fedezni a biztosító, viszont akkor meg kell válnom a roncstól is, úgy meg nem sok marad, amiből új vasra ülhetek tavaszra.
Remélem, hogy nem így lesz, de egyelőre ez a legrosszabb végkifejlet, ami csak lehetett.
Szégyen és gyalázat a ffi társadalomra nézve,hogy egy nőstény uralja többet az utakat és fórumot is! Mondjuk szerintem,te belülről ffi vagy cica mica! , Kivülről azért nem ám
El vannak tűnve innen az emberek mondjuk azt nekem nem tudják bemesélni, h MOTOROZNAK Lassan én leszek az egyedüli aktív belhoni motoros a Klubból
Na papírkutyák szeptember 26-án IRÁNY MEZŐBERÉNY!
Mi Zsozsekkel ott leszünk, FG hivatalból lesz ott és a többiek meg alkossanak vmit, a lehetőség adott!
Hallgassál ...én is
Te meg mi kiabálsz? Most ébredezek...
Jó reggelt Vietnám! Hol vagytok nagyszájúak? Csak én vagyok ébren?
Csínó még tuti húzza a lóbőrt...a nője meg még nem ért haza a buliból