Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudod... a nagyságos Wahurrr szervezte a "Motoros zarándok-túra a Tátrában...Pálosok Nyomában"
Még cikket is ír róla...

A kutyának van hátulról ilyen Pálos rendi szerzetes frizurája? Mindjárt kimegyek hozzá a boltba és halálra marom ezért kegyetleeeen
mert akkor fel voltam öltözve
Hondás pólód volt - csak tudom már...fénykép is van róla
milyen póló?
trikó
A póló-rövidgatya sportcipő szettet nem tudtam így se túlszárnyalni
Viszont jó látvány volt hátulról, ahogy a szőke fenékig érő szőke hajam lobogott azt mondták - persze aki mondta elfogult...nagyon-nagyon
ez is az én hatásom
5 perc múlva ÉLŐ riport megy velem az MR1-en a fesztiválról..., aki nem volt ott hallgassa!
nincs mit szívesen....
Rendben, köszi! Keresni foglak.
.......szinte bármikor lehetek,.......hívj mikor jönnél, és megbeszéljük.......
Csak hétköznap vagy? Esetleg szombat?
XVII.ker..........BP...de mielőtt jössz hívj...06-30/606-99-60
háát , nem akartam... .....de ha Te nem akarsz .. ..akkor bocsi....
Norbi hol javítasz idomot? Valamikor meglátogatnálak...
most miért kértél bocsánatot?
bocsi.....
.......már kezd is érdekelni...... de ha zavar , hogy kérdezek akkor ne válaszolj
.......aztán majd megtudod Te , hogy az ilyesmiért mi szokott történni.........
Mi vagy te, riporter?
Na csak várd meg FG-t, ő majd elmondja, h mi történt azzal, aki túl sokat kérdezett
......és a többi kérdőjelem.........?
Én Zsámbékon lakom, de most lejöttem vkihez lakni Dújvba
Te nem Zsámbékon laksz?.......kire is kellett várni?...(én nem mondtam ,hogy ott leszek )....olyan messze alszik tőled a mocid? ...."nem csinálunk rendszert".....ilyesmit már hallottam...
Zsámbék-Dunaújváros útvonalat jöttem..esőben-sötétben utána várnom kellett valakire...addig átöltöztem és a vizes cuccaimat már nem akartam visszavenni, mikor a motort még elvittük aludni ezért kockáztattam - érzésnek nem rossz...de nem csinálunk ebből rendszert