a jövő héttől egy 2007-es pc40-es 600rr tulaja leszek. A motor gyári tükrei sajnos nincsenek meg (egy gagyi "robogó" tükör van a motoron).
A kérdésem az lenne, hogy az évjáratok között (pc37-pc40) van különbség a gyári tükör között?
köszönöm előre is a választ
Szia !!! Na De jó !!!! Több mindenre lenne szükségem, Power Commander , Kuplung meg esetleg meg tudnád írni hogy mid van még mert most készítjük fel a motort !! Köszi Üdv :)
Sziasztok !!! Van egy 2008rr-em !!!! És az egyik Barátom említett hogy itt szokott hirdetni egy Zolipapa nevű felhasználó nagyon jó alkatrészeket kedvező áron !!! Kerestem volna a hirdetéseket de nem találtam :( ha valaki Tudna segíteni aszt meg köszönném !!
Sziasztok, kisöpröm a garázst és megválnék néhány felesleges alkatrésztől: van 2007-es CBR 600 RR-hez (PC40) gyári tankborítás (kék-fehér) gyári első lámpa, gyári hasidom, és gyári extra plexi, ami magasabb és színezett az alapkivitelhez képest. Mindegyik alkatrész újszerű állapotú, a lámpa és a plexi például soha nem volt használatban. nogradi.attila@gmail.com
Felesleges a 300V, 7100 bőven elég, én is azt választottam utánajárás után. Nyilván, hogyha ringen 2 perc körül mész, akkor mehet a 300V, de akkor nem kérdezted volna meg :-)
Sziasztok ! Egy pici segítség kellene olaj ügyben.Nem tudom hogy a Honda cbr 600 rr 2005-ös mociba milyen olajat tegyek ? Motul 7100 10w404t vagy Motul 300 v 10w404t .Válaszotokat előre is köszönöm .
Simán kibírható.Még két személlyel is.