valaki csináljon már f2 ülés vége és a mögötte lévő farokidom felső rész között-rőt képet,letört az egyik fele a váznak és szerintem a másik is meghajlott picit az egyoldalú terhelés miatt ,látnom kellene mekkora a távolság ott,több kép is jöhet.
Sziasztok! Szeretnék nagyon motorozni! Olyan kérdésem lenne, hogy valaki utasként eltudna vinni motorozni majd engem? Cserébe üzemanyagot, kajád állom!
Privátba irj
Sziasztok. 1999-2000-es évjáratú cbr 600 F4- hez szeretnék adni valakinek egy bontatlan új, és egy db alig használt hiflo filtro hfa 1603 levegőszűrőt jutányos áron. Más cuccom már nem maradt. Ha valakit érdekel irjon.
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. Szert tettem egy cbr 600 f4i-re. 2001-es , de már injektoros. Valamiért nem indul. Pumpa nyomja a benzin az injektor hídhoz(le is áll), de befecskendezés nem történik. Önindító hajt. (féktisztító a szívósorra és jár)Tilthatja valami ? Előre is köszönöm a segítséget!
-segédváz
-leömlő
-kipufogódob
-akkutartó
-h. lámpa
-segédváz
-ülés
-ülészár
-akkufedél
-gyújtás elektronika felfogatás
-utas lábtartó
-idom
F4i és FSport verziók között a motorblokkban, hengerfejben van eltérés, vagy ugyanaz a kettő?
Van fesszabom.Ha érdekel 70-3179083.
Udv Pali
Privátba irj
Remélem tudtok segíteni. Szert tettem egy cbr 600 f4i-re. 2001-es , de már injektoros. Valamiért nem indul. Pumpa nyomja a benzin az injektor hídhoz(le is áll), de befecskendezés nem történik. Önindító hajt. (féktisztító a szívósorra és jár)Tilthatja valami ? Előre is köszönöm a segítséget!