2001-2007es f4-eshez keresek első lámpát.
Ha sérült vagy rommá tört az sem gond. Csak a két foncsor kell belőle.
Akinek van ilyesmi otthon elfekvőben írjon és privátban megbeszéljük az anyagiakat.
Az email címem: sanko888@gmail.com
Maradt még néhány eladó cuccom hátha érdekel valakit.
Honda Cbr 600 F4-hez. :
Egy db teljesen új és egy db alig használt levegőszűrő
Egy db akkumlátor
Egy db gyári kipufogódob.
F4-hez/ f4i-hez:
2 pár első fékbetét gyári Nissin mindössze 200 km-t futott
Egy db sérülésmentes hátsó lámpa 2db led-es izzóval vagy anélkül.
Kérésre privátban küldök képet és megbeszéljük az árakat.
Kék színű eloxált 4 ujjas kuplung.fékkar.
Sziasztok,
F4i-ben szeretnék hűtőfolyadékot cserélni. sok féle színű és számú fagyálló van. Melyik fajta kell a motoromba? Összesen mennyi hűtőfolyadék megy bele?
Sziasztok!
Ha jól emlékszem 600f2 első kerék, villákkal, jó tárcsákkal eladó, és egyéb apróságok.
Azért itt hírdetem, mert nem vagyok biztos benne, hogy cbr 600 f-é, ezért megerősítéseteket kérném.
Fogsz egy vizimértéket (vagy bármit ami nagyobb felületen párhuazomos és egyenes).
Szembe állsz a motorral. Neki támasztod a vizimértéket a villának (mintha azt néznéd, hogy vizben van-e, de itt a vizimérték háta támaszkodjon (nagyobb felület) a villának.)
Ha mozog rajta, akkor nem párhuzamos, fel kell lazitania kiflikben a felfogatásokat. Pontosabban kicsit billeg, nem fekszik fel mindkét oldalt...
2001-2007es f4-eshez keresek első lámpát.
Ha sérült vagy rommá tört az sem gond. Csak a két foncsor kell belőle.
Akinek van ilyesmi otthon elfekvőben írjon és privátban megbeszéljük az anyagiakat.
Az email címem: sanko888@gmail.com
Üdvözlettel,
Sanyi
Van.Ha érdekel 70-3179083.
Udv Pali
Maradt még néhány eladó cuccom hátha érdekel valakit.
Honda Cbr 600 F4-hez. :
Egy db teljesen új és egy db alig használt levegőszűrő
Egy db akkumlátor
Egy db gyári kipufogódob.
F4-hez/ f4i-hez:
2 pár első fékbetét gyári Nissin mindössze 200 km-t futott
Egy db sérülésmentes hátsó lámpa 2db led-es izzóval vagy anélkül.
Kérésre privátban küldök képet és megbeszéljük az árakat.
Kék színű eloxált 4 ujjas kuplung.fékkar.
F4i-ben szeretnék hűtőfolyadékot cserélni. sok féle színű és számú fagyálló van. Melyik fajta kell a motoromba? Összesen mennyi hűtőfolyadék megy bele?
Ha jól emlékszem 600f2 első kerék, villákkal, jó tárcsákkal eladó, és egyéb apróságok.
Azért itt hírdetem, mert nem vagyok biztos benne, hogy cbr 600 f-é, ezért megerősítéseteket kérném.
Esetleg, ha valakit érdekelne, :
Magyar nyelvű használati útmutató Honda CBR 600 2001 - hez.
https://drive.google.com/file/...
Szembe állsz a motorral. Neki támasztod a vizimértéket a villának (mintha azt néznéd, hogy vizben van-e, de itt a vizimérték háta támaszkodjon (nagyobb felület) a villának.)
Ha mozog rajta, akkor nem párhuzamos, fel kell lazitania kiflikben a felfogatásokat. Pontosabban kicsit billeg, nem fekszik fel mindkét oldalt...
kawaszeki: okés rendeben :) köszönöm a tippet.