Nagyon rég ijeszgetnek ezzel. De ez csak egy üzlet, hogy minél többen tegyék most le a jogsit.
Szóval ennek átverés szaga van De én is szívnék ha bejön, mert 18éves koromba már én is letenném szivesen a korlátlant.
Hát énis! Mivel jövő tavasszal énis cserélném le a cbr-t egy nagyobbra 250es vagy 400as, csak a nagyobb jogsi meg azért kéne mert a nyáron külföldröl hoznék be 1 vagy 2 hasznalt 600as cbr-t, hogy kicsit kiszépítsem aztán továbbadjam, egy kis nyereség reményében.
Amúgy nem lehet valahogy átiratni ezt is, hogy teljesen szabályos legyen? Nem mintha annyira izgatna, csak kiváncsiságból....
Gyárilag majdnem 33 ló a géped? Az szép
pont azt mondom h a nagy A-t akarom letenni (A-korlátlan) mert most vagyok 18, 16évesen volt meg az A1 csak most azthalottam h jövöre eltörlik ezt h meglehessen csinálni így a jogsit rá és csak 21éves kortol engedélyezik
erős 100 le feletti teljesítménnyel, kényelmes, túrásított, és közben sportos is, nagyon teszik és nagyon jóó, de akkor is "the power of the dream!"
Szóval ennek átverés szaga van De én is szívnék ha bejön, mert 18éves koromba már én is letenném szivesen a korlátlant.
Gyárilag majdnem 33 ló a géped? Az szép
az jobban érdekelte hogy a rendszámtáblám nem éppen szabályosan állt, amit ott meg is igazított.
1 sarokkal odébb meg visszahajtottam!