kedves italymot...
ha értenél hozzá akkor tudnád hogy a legtöbb zsidó, minket is beleszámítva karácsony környékén ünneplik a hanukát. ez az 1ik. a másik pedig az, hogy nyilván nem kint ünnepeltem hanem a rokonaimat látogattuk meg akik még 56-ban emigráltak. a repülős utad tökéletes, és a számítás is, hogy két napot voltam. továbbá: februárban megyek vissza 1,5 hónapra ezért most nem is terveztem, hogy tovább maradok.
Zseby: én igenis büszke vagyok a cégemre. alám tolták és? amióta én vezetem meg 1,5X-tem a profitot még ugyis, hogy az inflációval diszkontáltam...
ennyit erről majom népség.
száguldozó mi a helyzet faszfej? ma is száguldoztál 100-al a csodamotorodon?
Mekkéne kérdezni milyen barnítókrémet használ vagy hányszor jár hetente szoliba meg talán pedikürőshöz is. De legalább egy pozitivum hogy nem Emo mivel egy kopasz buzi
csak beírtam a google-be hogy "hanuka időpont" és ennyi volt a nagy kutatómunka! A repülős témát meg csak azért ismerem mert faterom egy amerikánus cégnek dolgozik és ezért hébe-hóba meg kell tennie a Ferihegy-L.A.X. távot. Ma egész nap barátosnőmmel jégkoriztam, csak ezért reagáltam ilyen későn, nem azért mert eddig tartott mire utánanéztem a repülőgép-menetrendnek
ha értenél hozzá akkor tudnád hogy a legtöbb zsidó, minket is beleszámítva karácsony környékén ünneplik a hanukát. ez az 1ik. a másik pedig az, hogy nyilván nem kint ünnepeltem hanem a rokonaimat látogattuk meg akik még 56-ban emigráltak. a repülős utad tökéletes, és a számítás is, hogy két napot voltam. továbbá: februárban megyek vissza 1,5 hónapra ezért most nem is terveztem, hogy tovább maradok.
Zseby: én igenis büszke vagyok a cégemre. alám tolták és? amióta én vezetem meg 1,5X-tem a profitot még ugyis, hogy az inflációval diszkontáltam...
ennyit erről majom népség.
száguldozó mi a helyzet faszfej? ma is száguldoztál 100-al a csodamotorodon?
Ez komoly!