...a korlátlan kategóriás jogsit nyilván nagymocival kell letenni, és ha Simsonon kívül nem vezettél mást, akkor én egyelőre csak az "A" korlátozottat ajánlanám, hidd el, nem hülyeség végigmenni a szamárlétrán.
Még a jogsit sem tetted le, csak agyalsz meg vágyakozol, kicsit korai lenne már azon törni a fejed, hogy mi lesz, ha megunod a kis CBR-t... bocs, de még meg sincs...
Valahogy furi, hogy egész nyáron a motor meg a jogsi lebegett a szemed előtt, ehhez képest még mindig csak a közvéleménykutatásnál tartasz, hogy mit is kezdj... Ha igazán akarod, nem variálsz, hanem csinálod és kész... Én 10 évvel ezelőtt sem kérdeztem hónapokon át a véleményeket, hanem mentem, tanultam és letettem... Ne érts félre, csak picit szeretnélek felrázni: ha igazán akarsz valamit, hát menj utána, különben sosem éred el...
Köszi a tanácsokat!Amúgy 26 éves vagyok és simsonon kivül még nem vezettem mást csak azért gondoltam hogy leteszem kapásból a nagyot mert ha tényleg megunom a kis cbr-t nem kell mégegyszer vizsgáznom csak motort kell váltanom köszi mindenkinek a válaszokat!
mosön!sajnos nem mert nincs semmilyen kamerám, ami van azzal meg nem rontom a sportmotor színvonalát Csak annyit tudok ajánlani ha azt akarod hogy nagyot szóljon akkor mond meg annak aki csinálja a dobot hogy 37 cm-es legyen a dob hossza mert amiket én láttam dobokat a CBR-en mind legalább 40-45 cm-esek és sokat csendesít a hangján(ezt gondolom Te is érted
Amúgy az én dobom is eladó ha érdekel
Még a jogsit sem tetted le, csak agyalsz meg vágyakozol, kicsit korai lenne már azon törni a fejed, hogy mi lesz, ha megunod a kis CBR-t... bocs, de még meg sincs...
Valahogy furi, hogy egész nyáron a motor meg a jogsi lebegett a szemed előtt, ehhez képest még mindig csak a közvéleménykutatásnál tartasz, hogy mit is kezdj... Ha igazán akarod, nem variálsz, hanem csinálod és kész... Én 10 évvel ezelőtt sem kérdeztem hónapokon át a véleményeket, hanem mentem, tanultam és letettem... Ne érts félre, csak picit szeretnélek felrázni: ha igazán akarsz valamit, hát menj utána, különben sosem éred el...
Amúgy az én dobom is eladó ha érdekel