Hölgy tulajdonostól kategória váltás miatt eladó CBR125R REPSOL, nagy becsben tartott motorom. Hobbi célra használt a motor, minden motorozás után mosást követően garázsban volt tartva. A blokk teljesen gyári, nem volt piszkálva, szelephézagok gyári értékre frissen állítva. A bal oldalán két helyen apró hibával, előző tulajdonosnál nekidőlt valaminek a motor. 2-3L átlagfogyasztás normál használat mellett. A motor felkészítve a szezonra, motor olaj Motul 10W40 lecserélve, fékolajak lecserélve. Fékkarok lecserélve Honda eloxált narancs állítható verseny fékkarokra.
évjárat: 2007. 08. hó
okmányok: érvényes magyar okmányokkal
futott: 22957 km
lökettérfogat: 125 cc
teljesítmény: 15 LE
szín: Narancssárga
Csere nem érdekel, megvan már az utódja. Kizárólag jó kezekbe eladó, nem minden áron!
Irány ár: 419.900 Ft
Annyi jót olvastam a kis nyolcadliteresről, hogy megjött a kedvem a motorozáshoz és vennék egy kis CBR-t. Ha esetleg valakinek lenne nagyon max 400ezer Ft-ért egy eladó példánya az ne tartsa magában.
De van ám 2010. 06. havi forgalomba helyezésű, napi használatból lesz eladó, rendszeresen karbantartva, garázsban szunyókált CBR125. Szemezek a CBR500R-rel, csak ezért lesz eladó.
Nekem a csőből szivárgó benzin a csövön lefolyt a karbira, ezért nekem is mindig ott volt benzines. Egy méter benzincső 2-3száz forint, egy próbát megér. Ha utána is folyik akkor megnézném a karbit.
Azért azt csak látod, hogy honnan szivárog a benzin, nem? Én mikor megvettem a motort, a repedezett benzincsőből szivárgott a benzin. lecseréltem a csövet és jó lett. Ha megmondod honnan szivárog, többet tudunk segíteni.
Sziasztok! Betegeskedik újdonsült társam, a kis CBR 125. Folyamatosan csöpög belőle a benzin. A szervizben azt mondták, öntvényhibás a karburátor, és nem zár a tűszelep,de Segáz, megcsiszolják, és minden rendbe lesz. Minden rendben is volt két napig, amikor is csurig feltöltöttem a tartályt, ekkor megint elkezdett csöpögni. Megint beragadt volna a.tűszelep? Vagy a tankon lenne valami parányi sérülés? Vigyem más szerelőhöz? Esetleg Szolnok környékén tudnátok ajánlani valami megbízható szerelőt? Előre is köszönök bármiféle segítséget ezügyben!
Első idomok (mind2 oldal, fejidom is) érdekelnének, lehetőleg fekete színben (más szín is érdekel). Ha valakinek van eladó vagy csak tudja a pontos árakat és hogy hol lehet beszerezni az írhat ide vagy az ifj.stieber@freemail.hu címre is.
Sziasztok! Van pár megmaradt alkatrészem cbr 125 r05-höz:ülések,tank,h-sárvédö,hütö,termosztát, benzincsap,zárak,korm kapcsolok,generátorfedéllel,fesszab.,kuplungfedélvezetékköteg. ha valami érdekel 06209383982
-karbon mintás
-fekete
4db index - 6000 Ft
relé - 1500 Ft
sz.schliemann@indamail.hu