Szétnézek a német ebayen és egyeztetünk, egy gyári használt kipufogó kellene nekem, lehetőleg olcsón. Nagyon rendes tőled hogy felajánlod a dolgot. Előreláthatólag meddig leszel Magyarországon? Melyik városban?
Nekem olyan kérdésem lenne, hogyha töltöm az akksit van e valamiféle visszajelzés ha feltöltött? Mert ráteszem töltőre és kb negyed óra mulva csippog 1et és ha ugyhagyom akkor egyre sűrűbben csipog.Az mit jelent?
Tudnátok segíteni hogy honda cbr 125 (2004) típusú motorhoz honnan tudnék szerezni műszerfal számlapot ? Az előző tulaj ilyen ronda fehér számlapot rakott bele és ki szeretném cserélni :D
Nekem is ket es fel lier marad a tankban ha villog a kijelzo, a 2012esen. jo nagy tankja van 13 l, es ha van benne tiz korul, akkor allo helyben egy minimalisat erzik hogy lotyog benne az uzemanyag. En furcsallom ezt a jelenseget, mert ilyen tapasztalatom nem volt meg. udv a tarsasagnak, en meg motrozom egy.kicsit
Nincs se visszajelző, se átállítható tartalék. Ha pirosba ér a mutató az olyan 2 litert jelent, de mint már előttem a kollega is mondta, inkább tele, mint üresen.
hali...
azt szeretnem kerdezni, hogy....ha eljarod a benzint es mar a tank vegefele van...akkor kigyul e valami jelzeskent vagy sem?
a moci 2005/10es kiadas...
koszi
Hát igen, egyértelműen megszorult valami mert az önindító meg sem bírja mocintani a dugattyút szóval nem is erőltetem. Ha tényleg eltört egy gyűrű és szétbaszta a hengert akkor az elég gáz. Nem tudjátok mennyibe kerül a gyári esetleg használtan vannak-e jók? Egyébként 32,000km van a motorban szóval 3x ennyit is ki kellene bírnia úgytudom.....
Baszki, az durva ilyenröl meg nem is hallottam.
Sajnos nem tudok segiteni,de a velhetö szoruläs eseten ne tekertesd, ne told be semmi. Üresbe guritsd el egy szakihoz,ha mar az ujraelesztes nem segitett , jöjjön a mütet. :(
Én a normál ruhaméret számozása alapján találtam. Bár arra készülj fel, hogy általában a felsőből 1 mérettel nagyobb kell mint a nadrágból.
Egy motoros boltban, ha felpróbálsz pár darabot, biztos megtalálod a méretednek megfelelőt, és ha használtan szeretnél venni, akkor meg már ezek alapján tudni fogod mekkorát keress. Próba nélkül ne vegyél ruhát, mert nem lehet teljes egészében a méretezésre hagyatkozni.
Sziasztok! Nézegetm itt a kétrészes bőrruhákat csak nem igazán értem itt a mérettáblázatot. 163 körül vagyok és 55 kiló. Akkor nekem mi kellene? Vagy sétáljak be egy motorosboltba aztán hajrá? :D
Írtam facebookon a részletekért.