Ok!
Azért hátha lehet neki ártani valamit...? Csak egy jó műszerész kell...
Másnem vékonyan le kell kenni zsírral és kidobni a kukába"- DE SZERELŐNÉL NE MARADJON!
Motoros túrára nem kell lakkcipő, ezt hamar megtanulják. Azt is hamar bele lehet verni a kisagyba, hogy egész nap a motrosruhában van, nem kell mindenféle szir-szar báliruha. A tanga kis helyen is elfér, a hancurharisnya szintén, úgyhogy...
Annyi a lényeg, hogy amikor rögzíted a nyeregtáskát, előtte fóliázd le a farokidomot, mert akármilyen erősen is húzod oda a hevederekkel (amik tartozékai) mozognak és szépen súrolják az idomot. Ezt a saját hibámon tanultam meg.
Nekem egyszerű Luis márkájú gyöngyvászon nyeregtáskám van a CiCin túrákon. Semmi gond vele nincs, nem lóg rá a kipuffantóra hogy megolvassza. Sajna olyan képet nem tudok most prezentírozni, amin látható felszerelve, de ha belegondolsz a topcase oldaldobozok egyszerű műanyagok, és azok sem olvadoznak a hőtől - pedig nem hőálló műanyagból csinálják. Ráadásul az oldaldobozok még közelebb vannak a dobhoz.
Az igazság az, hogy nem szeretnék nagy oldaltáskákat felrakni, mert nagy tempónál lehet hogy instabil lesz a gép. Bár amilyen az én nagy tempóm... Igaz Atix?
A tanktáskámba is elfér 2-3 napi cuccom, igy ezzel lazán ellennék.
Végra van élet....