MOST NEM VESZEK másikat, még használom az xr1000st!
De köszi! a kövezkező tutu schubert lesz még hozzá s1pró kékszínben
A video vágást meg majd lehet hogy odadom, csak picit ülök rajta!
Gábor.
MI a helyzet a videóval?
Kaptam egy akciókamerát, és én is fogok csinálni valami vidit..
Ha gondolod, segítek megvágni, amit a Tátrában csináltatok...
Csatlakozva az előzőkhoz én is boldog újévet és balesetmentes motorozást kívánok hót részegen mindenkinek 2010 -re. Mentségem, hogy csak ilyenkor vedelek! Ezt a levelet kb. 30 perc alatt sikerült összehozni ! Milka ! Nektek külön is BÚÉK!
B.Ú.É.K minden rendes embernek és nektek is XX-esek!
Utólag is jelzem mindazoknak,akik 2009-re azt küldték nekem,hogy kívánom a legjobbakat:szar sem teljesült belőle!
Épp ezért kérek mindenkit:2010-re jókívánságként kizárólag készpénzt,alkoholt vagy üzemanyagutalványt küldjön!
Sziasztok!
Van még valaki vonalban?
Az egyik barátom így járt:)
Egy nagy segítséget szeretnék tőled kérni nem tudom,hogy tudsz-e majd tanácsot adni de azért le írom a problémám.
A múlt nap szerettem volna járatni a motort egyet és kicsit sötét volt a műhelyemben,és mikor beszereltem az aksit utána vettem észre,hogy véletlenül fordítva kötöttem be a sarukat de mikor rájöttem akkor már késő volt és egy pici sercegést hallottam.Mikor megpróbáltam rendesen vissza kötni akkor már se kép se hang nem volt.
Ebben kérném a segítséged! Nem tudom most,hogy miért rövid zárlat keletkezett a biztosítékot vághatta-e ki.Úgy tudom, hogy ami az egész áramkört működteti az egy 30A biztosíték.
Tudnál segíteni,hogy mit tegyek vagy mit hol keressek vagy hogyan cseréljem ki?
De köszi! a kövezkező tutu schubert lesz még hozzá s1pró kékszínben
A video vágást meg majd lehet hogy odadom, csak picit ülök rajta!