Sziasztok!
Lecsó még mindig érzem a szájamban pacal pörit amit csináltál!
A következő jelentkezésem lehet, hogy 100000km-nél lesz!
Nem kell sokat várni rá ígérem.
Én is csak oda járok vele!
Csak mesze a bolt azért van benne ennyi km!
Van aki csak simogatja, mutogatja, hogy neki is van!
Én inkább megyek vele, hát két és fél év mérlege az 50000km.
Nem is vita táma ez inkább csak mindenki azzal próbál (viccesen természetesen) élcelődni amie van.
A Hayabusa Suzuki, az xx meg Honda, és mindenki tudja, hogy a Honda milyen jó minőség!
Utcán eltörpül a külömbség...
És mindegy hogy xx, vagy busa, jó együtt motorozni!
Hello,segitsetek picit!
Egy 929-es és 954-es kb 2001-2003-as mennyit fogyaszt full gázon használva?Mekkora az üzemanyag tank mérete és a hatótávolsága mennyire elég!
VAn egy munkatársam,akinek mindkettö gép "megvolt" és állitja hogy nem evett 6l-nél többet és 300km-ert tett meg 1.5óra alatt akkor fogyott el a nafta!Biztos tartalék üzemmódba átkapcsolt!
Helló!
Hát igen ez örök vita téma marad a teljesítmény!
De azért nem mindegy, hogy mennyi marad a zsebben ha nem kell költeni rá!? De ez az én véleményem. Többször járunk Pécs-Siófok útvonalat több Busás barátommal, de soha nem maradtam le. Persze ez vezetőtől függ. Pedig én 50 vagyok ők 30. Pályán persze más a helyzet, de nem pályán mentem 50000km-t.
Ez bámulatos teljesítmény, egyszerűen le vagyok nyűgőzve!
Mindig ez blabla a , hogy az xx milyen minőség a busához képest, oké, de hol marad a teljesitmány!?
Sziasztok!
Hát jó régen voltam az oldalon.
De úgy érzem ezt most le kell írnom. A gépem ami természetesen xx 50000km tett meg minden gond nélkül 2007-03-08- óta. Ekkor hoztam ki a szalonból. Busások figyeltetek remélem!?
Köszike állarcosharcos, de szinte biztos,hogy nem én voltam.
Bár a betük stimmelnek....
Gabi egy órája vitte ki a vasat. Szerintem Ő virgonckodik a városba..
Az enyémet max délután láthatod majd, kék faridommal, szürke oldalidommal, és fehér fejidommal... De ilyen időbe kimenni... Ez tuti nem normális!
Szedhetek én bármit! Attól még nem lesz XX a bicajodból... De igérem még lenyomsz pár kilcsit a busával, oszt ráülhetsz a gépemre egy karikára...
Persze csak hátulra....hogy érezd az erőt....
Melyik kedves XX barátom volt az aki majdnem levitte a tükrömet az Üllöin?
Rendszáma betük: UB fekete szikszallag száma: fekete szikszallag
szine: kék
Lehet jelentkezni! Atix te gyanús vagy nekem!
Egyébként nem neheztelek de két kocsi között szűk helyen dönteni + sinen...
Örült a csávó az biztos, közénk való!
Gábor és Atix fennt vannak a tátrában, minden rendben velük.Egész jól bírják a hideget.
Adri