Bocsi- csak ezzel tudok szolgálni...!
A fölsorolt helyeken még nemjártam ... sajna . És TE..?
Legmesszebb Hollandiában - Oss-ban jártam és sajna ott sem motorrral , na meg egy két jobb ( érdekes)hely útközben!
Egy vasárnapi Pécsi kanyar "esetleg" engem is érdekelne... ha mehetek?
köszike!
akkor most kérnék képeket a következö helyekröl!
Antarktis,hemingen,hold,akapulko,monpelie
r!
egyenlöre ennyi4Ja és nem ám ilyen távoli távcsövel készültre gondoltam(hold),hanem valos közeli"ottjártam" képekre!
Ez valos képszerü tura!
Jut eszembe kerestelek tegnap,és jol nem voltál elérhetö!Ez mondjuk a kissebbik hibád,de nem is hivtál vissza!No ez már büntivel jár!Mondjuk 26236237237 fekete pötty a kapoloklistába!
Rukkolnék Én, de nem nagyon van ötletem!
Még ha nem 300-at, hanem 400-at mondasz......akkor azt mondanám, Pécs tv torony. Ott még Én sose nem voltam, de megnézném!
Spog!
Akkor rukolj elő bátran v.mivel mert nekem jobb nem jut per pillanat a fejembe(az eszembe direkte nem irtam)
Szerintem Jocinak is mind1.
csak ha lehet :
és ne legyen több300km nél.
és legyen kanyargós is
és jó legyen az út minössége
és különben is
és . . . . . .
é . . .
a többi nálam is relytély!
A fölsorolt helyeken még nemjártam ... sajna . És TE..?
Legmesszebb Hollandiában - Oss-ban jártam és sajna ott sem motorrral , na meg egy két jobb ( érdekes)hely útközben!
Egy vasárnapi Pécsi kanyar "esetleg" engem is érdekelne... ha mehetek?
modtam má költözz ide!
akkor most kérnék képeket a következö helyekröl!
Antarktis,hemingen,hold,akapulko,monpelie
r!
egyenlöre ennyi4Ja és nem ám ilyen távoli távcsövel készültre gondoltam(hold),hanem valos közeli"ottjártam" képekre!
Meg még egy pár fotó (igaz 2006 -ból) kedvcsinálónak!
Sanyi
Ez valos képszerü tura!
Jut eszembe kerestelek tegnap,és jol nem voltál elérhetö!Ez mondjuk a kissebbik hibád,de nem is hivtál vissza!No ez már büntivel jár!Mondjuk 26236237237 fekete pötty a kapoloklistába!
Tudsz te ha akarsz!
No ilyen turát sokat szervezzünk!Nem kell kimozdulni,nem kerül sokba,és szabadidö se kell hozzá!
egy turával kevesebb!
Figyelek ám!
Jó éccakát mindenkinek!
Még ha nem 300-at, hanem 400-at mondasz......akkor azt mondanám, Pécs tv torony. Ott még Én sose nem voltam, de megnézném!
Akkor rukolj elő bátran v.mivel mert nekem jobb nem jut per pillanat a fejembe(az eszembe direkte nem irtam)
Szerintem Jocinak is mind1.
csak ha lehet :
és ne legyen több300km nél.
és legyen kanyargós is
és jó legyen az út minössége
és különben is
és . . . . . .
é . . .
Én csak az eléldegélésre pályázom, de ahhoz biz-a meló kell!