Mert dolgozom szombaton 16.00-tol-hajnalig!
elötte meg a sogoromék jönnek felköszönteni Bencét!
Beszéltünk erröl Misterrel,de nekem csak a vasárnap lenne jo!
Értem Lovagom..
szándékunk csupán az volt,hogy harsonák hiányában ne kelljen lemondanod a programot..
Természetesen nem voltunk azon információ birtokában,miszerint lovad teljesen lesántult..
Ez ügyben királyi sajnálkozásunknak adunk hangot!
Hölgyeim,és Uraim!
Spoggal azt terveztük,igen.....megint,hogy szept 19.vagy 20.-án felvennénk a Honda XX vs.Hayabusa Symphonica videót!
A találka 14 órakor lenne a 2-esen,Dunakeszi után a Shell kút parkolójában!Szükség lenne legalább 10 XX ,és 10 Hayabusa RIDERRE!.....legalább....!Írjátok tele!
Honda XX Team
1,Spog
2, Maistear
3, Herci, 20.-a
4, Atix
5,Jocikirály.-hogy legyen egy kis hang is...(dátum mindegy)
6,GáborXX
7,
8,
9,
10,
Hayabusa Team
1,Mr.Hayabusa
2,Menya 19-20 is jó
3,Csöle
4,
5,
6,
7,
két vason is ilyen guma volt,és nem okozott csalodást,még "feszitett"temponál se!Ugy hogy mostmár esöben is ajánlom!Ha egyáltalán érdekel valakit!Bár az is igaz én "esömenönek számitok".
Hölgyeim,és Uraim!
Spoggal azt terveztük,igen.....megint,hogy szept 19.vagy 20.-án felvennénk a Honda XX vs.Hayabusa Symphonica videót!
A találka 14 órakor lenne a 2-esen,Dunakeszi után a Shell kút parkolójában!Szükség lenne legalább 10 XX ,és 10 Hayabusa RIDERRE!.....legalább....!Írjátok tele!
Honda XX Team
1,Spog
2, Maistear
3, Herci, 20.-a
4, Atix
5,Jocikirály-hogy legyen egy kis hang is!(dátum mindegy!)
6,
7,
8,
9,
10,
Hayabusa Team
1,Mr.Hayabusa
2,Menya 19-20 is jó
3,Csöle
4,
5,
6,
7,
Hölgyeim,és Uraim!
Honda XX Team
1,Spog
2, Maistear
3, Herci, 20.-a
4, Atix
5,
6,
7,
8,
9,
10,
Hayabusa Team
1,Mr.Hayabusa
2,Menya 19-20 is jó
3,Csöle
4,
5,
6,
7,
Hölgyeim,és Uraim!
Spoggal azt terveztük,hogy most szombaton felvennénk a Honda XX vs.Hayabusa Symphonica videót!
A találka 14 órakor lenne a 2-esen,Dunakeszi után a Shell kút parkolójában!Szükség lenne legalább 10 XX tulajdonosra,és 10Hayabusa RIDERRE!.....legalább....!
Honda XX Team
1,Spog
2,Jocikirály
3,GáborXX
4,Atix 50% (sajna közben meló van)
5,
6,
7,
8,
9,
10,
Hayab
usa Team
1,Mr.Hayabusa
2,Menya
3,Busati
4,Biri már 99,5%
5,Pep
6,Zizó
7,
8,
9,
10,
Az elfoglaltság kb 1.5 óra,utánna szabadfoglalkozás!
SPORTMOTOR!
FIGYELEM!
KOMOLY LESZ!VÁRUNK TITEKET IS!
Nekem nem volt egyértelmü a dátum,mivel mind a két idöpont oda van irva!Mister meg a szombatot mondta!