szép napot.
Gábor! ha visszaolvasol.......
de neked elárulom a valódi okot!-a turaplexinek nagyobb a légellenállása és az fékez......igy még a végén a plexi miatt nyomna le valaki 21.-én....
Tényleg Spog! Aztán milyen érzés? Tul lenni a harmadik x en?
Nem fáj semmi? Csajokkal? Minden ok? Akkor Te már nem is vagy igazi XX-es! Te már már tripla x-es vagy!
Lenne egy kérdésem. Szereztem egy tanktáskát, amihez vannak rögzítő szalagok. A gondom az, hogy nem tudom hova lehet őket rögzíteni.
Van esetleg a tank alatt valami hely ahová le lehet kötni? Vagy csak hagyatkozzam a mágnesekre. Potyára nem akarom szétburítani az elejét.
már el is adtam....vasárnap jön érte hayabusa 69.
semmi.túl alacsony vagyok.
a fejem fölé kéne hogy vezesse a menetszelet,de pont a pofámba vágja....mig a gyári a mellemre.(is)ezálltal sokkal nagyobb a menetzaj.
amúgy szép meg minden de nekem nem jött be.
amennyiért vettem,annyiért adtam.ennyi.
Gábor! ha visszaolvasol.......
de neked elárulom a valódi okot!-a turaplexinek nagyobb a légellenállása és az fékez......igy még a végén a plexi miatt nyomna le valaki 21.-én....
Nem fáj semmi? Csajokkal? Minden ok? Akkor Te már nem is vagy igazi XX-es! Te már már tripla x-es vagy!
Különben meg szép napot emberek!
Elvileg átfűzös, de elég a mágnes is. Csak nyugodtan, nekem még sosem mozdult meg!
Lenne egy kérdésem. Szereztem egy tanktáskát, amihez vannak rögzítő szalagok. A gondom az, hogy nem tudom hova lehet őket rögzíteni.
Van esetleg a tank alatt valami hely ahová le lehet kötni? Vagy csak hagyatkozzam a mágnesekre. Potyára nem akarom szétburítani az elejét.
van képed róla?
sandisk cruzer enterprise 8Gb
semmi.túl alacsony vagyok.
a fejem fölé kéne hogy vezesse a menetszelet,de pont a pofámba vágja....mig a gyári a mellemre.(is)ezálltal sokkal nagyobb a menetzaj.
amúgy szép meg minden de nekem nem jött be.
amennyiért vettem,annyiért adtam.ennyi.
Mi nem jó?
hogy hivjalak fel,ha nem veszed fel a telót?
csörgess meg ha aktuális vagyok!(számom az adatlapon!)
Tehát mivel lesz jobb? (stabilabb lesz a kanyarban, magasabb lesz tőle) ?
Érdekes lehet...
Egy picit meg is hajtottam a vasat...
Ugy nézz ki, hogy megoldódik, és h szupi lesz.....
majd leirom....