na jónapot.....estét.
jelentem a motor a konyhában.......
holnap ne essen,mert a szöszi akkor nem tud ebédet főzni......
bár ha nem esik akkor sem fog,de akkor azért mert apácskát fogja fényképezni a ringen!
apácska=Én.
Kapoloklistára kerülsz!Már hogyne foglálkoznánk,csak tudod vannak emberek akik dolgoznakis(nem csak otthon keritész pingállnak) vagy mit!
Bár ennyi idö alatt a kinai nagyfalatis lekenném!
Hringr
e mindenképp menjetek fel, aki kezdő az is, ha eleget tudtok menni sokat segít technikában! Elég a protektoros ruha mind1 hogy bőr, vagy cordura.
Szerintem sokkal kevésbé veszélyes mint a közúti 150 vagy felette tekergés. Csak Q sokan lesznek, erre számítsatok!
jelentem a motor a konyhában.......
holnap ne essen,mert a szöszi akkor nem tud ebédet főzni......
bár ha nem esik akkor sem fog,de akkor azért mert apácskát fogja fényképezni a ringen!
apácska=Én.
XX-et keresel vagy valaki motorja után érdeklődsz?
Köszönöm elolvastam!
Akinek a mi biciklink van, motorozik, vagy fórumozik!
Egyébként mög jó napot mindönkinök!
Majd pár hét múlva írok megint!
Sikerült lefotoznon a legujabb XX et (2009)
és a legvadabb Raidert.
Bejáratos vasat kerékre tette!
Titta versenyző topic lett ebből az xx-esből!
Kapoloklistára kerülsz!Már hogyne foglálkoznánk,csak tudod vannak emberek akik dolgoznakis(nem csak otthon keritész pingállnak) vagy mit!
Bár ennyi idö alatt a kinai nagyfalatis lekenném!
ahhoz van nekemis,ráadásul full Magyar!
légy üdvözölve a vakok,és gyengénlátok csapatában!
MÉG BORDOIS LENNE!
Természetesen első út Pécsre a mecsekbe volt, hihetetlen mitlehet vele művelni.
Ha egyszer elindul még lassan 50-60-nal is tökéletesen lehet burogatni. 220-ig nyitott plexivel beszélgetünk, rádiózunk :)
Hazafele már hideg volt, de ülésfűtés, lábfűtés megoldotta a problémát
http://fotozz.hu/cikket_megmut...
Hringr
e mindenképp menjetek fel, aki kezdő az is, ha eleget tudtok menni sokat segít technikában! Elég a protektoros ruha mind1 hogy bőr, vagy cordura.
Szerintem sokkal kevésbé veszélyes mint a közúti 150 vagy felette tekergés. Csak Q sokan lesznek, erre számítsatok!