Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, és már csak 4-et kell aludni
Errol nem tudok nyilatkozni
jo,jo!

Lion magátis dicséri,oszt ....!
Köszi!
Sziasztok!

Pityusz: Nekünk olyan van a mocin, és lion nagyon dicséri.
Szevasztok!
Pityusz! Nekem most az volt,van fent!Bt 021f 14 ezer km mentem vele egyszerre kopott el elöl és hátul.Kicsit több idő kell,hogy felmelegedjen mint általában a más márkáknál megszokott,de utána jó!Esőben is megállja a helyét(160km/h) Hringen is voltam vele nem olvadt össze.Most jelent meg az új 5 mm-s első profilmélységgel!Van kérdés?
Kaptam egy pár kérdést telleren, leírom ide is, hátha érdekel valakit, és spórolok neki, egy telefont!
Egy bizonyos embernek a válaszom: Igen, természetesen! /Ő tudja/
"Vigyünk-e valamit?"Nem kell semmit hozni, ha mégis hoztok valamit, megköszönjük, és együtt elfogyasztjuk!
"Meddig tart" Addig amíg jól érezzük magunkat! DE! 3-től, olyan kb 9-ig tudom garantálni a kultúrált szórakozást! Ugyanis 7-8 között elkezd szállingózni a keménymag, 8-ra már mindenki itt lesz, és indulnak a csúnya dolgok! Csak, hogy értsétek, az eddigi rekord 27 Liter jéger/este! Ezt csak azért mondom, hogy mindenki tudjon róla. MINDENKIT SZÍVESEN LÁTOK, KIFULLADÁSIG!
De gondoltam, jobb ha ezt mindenki tudja!
Szép jóóó napot

http://www.sportmotor.hu/motor...

Jól nyomják ezekkel a nagy böszme gépekkel
Sziasztok,

Aki megy a szombati hungaroringes megmozdulasra - lesz csoportos elo-gyulekezes valahol, vagy a helyszinen ? Nem voltam meg ott, lattam a hring honlapjan hogy 8tol megy a regisztracio - mikor erdemes odamenni?

Koszi!
Szép jó napot Mindenki !
Akkor lehet reszketni, mert lehet én vezetek majd odáig.
Kéretik egy bazi nagy parkolóhelyet hagyni majd (ha így lenne) !
szép napot mindenkinek.
jelentem ritkábban leszek,mert megint behal a gépem......
hivtam szerelőt,de csak holnap jön lecsekkolni a hálózatom.
aztán ha ott minden süti,akkor a gépem döglött meg.
ugyhogy ha másképp nem akkor spog-nál találkozunk. vagy ha felhivtok.....
addig is minden jót nektek.
Jó napot!

Emberek BT021-es gumival van valakinek tapasztalata?
Szépjonapot mindenkinek!
odavezet a szíííííííííííííííííííííííívem hozzád vagy a gyomrom
Spog vazeee Te nagyon fáradt vagy! Nem akarlak dolgoztatni!
Értem! Okés. Hááááát ja, mondhatni. Elhagyod a kozma utcát, ahol van a Silver, jössz még kifelé, és jön a felüljáró. Onnan kövesd az itinert amit lentebb írtam! Egy buktató van. A lámpa elött van egyből az utca, rögtön.
Nem értelek........... ........Zsírral deszkát kenni?
Pác, lakk, lazúr, de, hogy zsííír? Nekem ezt nem tanították.
Nem lehet, hogy a politúrra gondolsz? Ha igen, az van itthon, de nem szeretnék a hétvégén melózni!
én motorral szerintem mert kocsim kiküldetésben. Kriszékhez meg nem akarok alkalmazkodni, úgyhogy sövö mondta Krisz, hogy valamerre a Silver Cart felé tanyázol.
Spog!

Zsíros deszka,ilyesmi.... Vagy nem...
Mara, Te mivel jössz? És a Nikiékkel, vagy külön?
Aki mocival jön, ésszel húzza. Pestről kifelé bazi szar az út, befelé, meg mostanában mindig mérnek!
Ja, és persze szép napot mindenkinek!
Legyen a cél mondjuk 3, azaz 15.00 óra. A helyszín Gps szerint köbánya, /amúgy meg inkább XVII.ker/. Borsika utca, Zöldpálya utca sarok! Bejárat a Zöldpályáról. Egy kis segítség. Aki a városból jön, Jászberényi út kifelé, majd mikor azt hiszi, hogy eltévedt, még jön egy kicsit! Lesz egy felüljáró, majd az első lámpa elött elkanyarodunk, jobbra. Megy-megy! Az út vesz egy balost, és két irányba kanyarodik balra. Mi használjuk a balra balra kifejezést, és tartsunk teljesen balra! Innen már csak egyenesen tovább, 1 bazi kátyu, 2 fekvőrendör, és megérkeztünk! Az autóm már elég messziről látszik, nem nagyon lehet eltévedni! Ugye Atix? Aki a XVII-böl jön.........Akadémia után/516-os utca/, erdő, erdő után balra az első utca, az utca kanyarodik, nem ijed meg, nem megy be a behajtani tiloson, elkanyarodik, és már látja is az ótómat, megjött!
Spoq szombaton mikor indul a party? Meg hova is kell majd menni?