de elég felületesen irtam le!Ennél kicsit bonyolultabb a müködése,de nem akartam bonyolitani!
Egyébként ugy tudod leprobálni a duál,hátso részének elölröl történö vezérlését(hogy jol müködik-e),hogy megforgatod a hátsokereket(középálványon),és azt a munkahegert amiröl beszéltem,elmozditod elörefelé(elöre=amerre a kerék fut közlekedéskor).Ha jol müxik megkell fognia a hátso kereket!
illetve igen,de ahhopz nyernem kéne a lotton!Mondjuk az ötöst!
Figyusz nekem a mostani ban elöl 24-ezer van,a hátsoban 13-ezer!
Ez szerintem jo futásteljesitmény,föleg ezért az árért!
És még tapadis "valamelyest"!De most lessz egy probám,elölre sport attack,hátra meg road attack!Igy elméletileg egyszerre fognak elkopni,és az eleje még jobban fog tapadni!
Gratula a szép uthoz....
irigykedem...
Most 14 ezer van az első és hátsóba,Bt 021 ennyit bírt azért ez nem kevés!
Kettökor nálunk!Akkor még lessz idönk dumcsizni!
Mi van!Lion nem dolgoz mosrtanában?!
Ja4jöttök szömbaton Spog-hoz?Lenne mit dumcsizzunk még indulás elött!
Köszönöm Tündérkének a köszöntést
Tök gáz!Ha ingyé vitt volna sem mentem volna!Vagy mégis?!
amúgy gratula
már két hete nem eszek!bár ha jol belegondolok nekem mindegy,mivel cukros nem zabálhat!
de elég felületesen irtam le!Ennél kicsit bonyolultabb a müködése,de nem akartam bonyolitani!
Egyébként ugy tudod leprobálni a duál,hátso részének elölröl történö vezérlését(hogy jol müködik-e),hogy megforgatod a hátsokereket(középálványon),és azt a munkahegert amiröl beszéltem,elmozditod elörefelé(elöre=amerre a kerék fut közlekedéskor).Ha jol müxik megkell fognia a hátso kereket!
Ha esik,ha fúj megtartod a bulid?
Jól ki találta ezt a Honda
illetve igen,de ahhopz nyernem kéne a lotton!Mondjuk az ötöst!
Figyusz nekem a mostani ban elöl 24-ezer van,a hátsoban 13-ezer!
Ez szerintem jo futásteljesitmény,föleg ezért az árért!
És még tapadis "valamelyest"!De most lessz egy probám,elölre sport attack,hátra meg road attack!Igy elméletileg egyszerre fognak elkopni,és az eleje még jobban fog tapadni!
Mi 9.-én indulunk arra(Görög a cél,szerbeken keresztül).
Te vennél a Roadattack-on kívül más fajta gumit az XX-re?
Meg is ragadnám az alkalmat,hogy itt vagy!Ez a 3 ezer km elhasználta a gumim,Metz M3 van esetleg?