mennyire karcos a gyari plekod? ha karcmentes es valami szabad szemmel kevesbe lathato osszegert szabadulnal meg tole mikor csereled engem lehet erdekelne ... szinezetlen vagy fustszinu?
Köszöntöm a tagokat!
Tegnap Pannoniaring, kipu leér, idomalja leér, és végre keztem felfogni, hogy hogyan kell terelgetni a bálnát, mert már picológiailag el voltam kenődve a teljesítményemtől. Na hazafelé is próbálgattam nógatni a Bakonyban, és sikerült!
Talán elindul valami lamúr közöttünk. Még valami plekó kell, mert a gyári pont a sisakomra nyomja az összes szelet...
Hali Mindenkinek..
1 kérdés most kb 50 e van az xx. ben és a hátsó csapágy picit hangslyozom picit kezd logni......
kb ennyit megy el a hátsó csappágy?
általában 2személy.... én vok 115kg ruha nélkül...
nektek mennyit ment el?
Ezt a vasalós képet kihagyhattad volna... miért kell megfélemliteni a népet már az elején .
Ugy hogy az övé lett!
Barátnőm elérte a bazi öreg kort, ma 21 éves. Ennek örömére nekem mára elég volt a melóból! Majd később benézek, sziasztok!
mizu veled?
A buli időpontja változatlan! Elnézést mindenkitől akinek nem jó. Én megpróbáltam!
mennyire karcos a gyari plekod? ha karcmentes es valami szabad szemmel kevesbe lathato osszegert szabadulnal meg tole mikor csereled engem lehet erdekelne ... szinezetlen vagy fustszinu?
Koszi- Es persze grata a sikeres ismerkedeshez !
Tegnap Pannoniaring, kipu leér, idomalja leér, és végre keztem felfogni, hogy hogyan kell terelgetni a bálnát, mert már picológiailag el voltam kenődve a teljesítményemtől. Na hazafelé is próbálgattam nógatni a Bakonyban, és sikerült!
Talán elindul valami lamúr közöttünk. Még valami plekó kell, mert a gyári pont a sisakomra nyomja az összes szelet...
Ménem hítá fő! Tudod, hogy én rástartolok. Holnap hívlak!
Én ferodoloztattam ujra,egy cégnél!Ök látják el a kinti piacotisa betétekkel,csak akkor már dobozban,háromszor ennyiért!
nem örülök neki....
NEMENJNŐIFOGORVOSHOZ!
Engem érdekelne, milyen márka?
Ne terheld le ennyire!
Olyan kipihent arcod volt rajta...
1 kérdés most kb 50 e van az xx. ben és a hátsó csapágy picit hangslyozom picit kezd logni......
kb ennyit megy el a hátsó csappágy?
általában 2személy.... én vok 115kg ruha nélkül...
nektek mennyit ment el?