Szasztok Mesterek!
Ez történt most velem: erős fékezés visszaváltásokkal tarkítva mire az utolsó 20 méteren elkezdett pattogni az eleje!
Na most mi van? A hétvégi macskaköves atyaúristen után gondoltam lassan ideje olajat meg rugókat (meg akkor már kormánycsapágyat is)cserélni a telókban de ez okozhat ilyet?
Aki ma bemegy a honda dream -ba legalább600ccm -is mocival, (ami honda) ingyen légszürőt és oil szürőt kap ajándékba! Cserébe egy 5 perces kérdőivet ki kell tölteni! Mindenkinek jó potyázást kivánok!
Nincs biztonság tőlem, nem használok ökölre akasztható villamosítót és kézzel vágok. Az ország legalját vallatom és rajtam kívül még rengetegen értik, hogy mire gondolok, mikor azt mondom, hogy szopj ki. A többségük megfertőzi a többi álnyüvet és nem örülök, ha összetévesztik a Kocsmát a Karámmal. Tisztelettel gondolok Rasszira, Tarhára, Mákosra és Leöldökre, szeretem Gép Pityut a bélzajt és a parasztságot. Itt élek több piálóbajnok hazájában, púban mi vagyunk a császárok és igen is nálunk van a legtöbb egy főre eső stricher!
Nincs biztonsági övem, nem használok tükörre akasztható illatosítót és nem kézzel váltok. Az ország legszebb hangjait hallgatom és rajtam kívül még rengetegen értik hogy mire gondolok, mikor azt mondom, hogy stoppi. A többségük megelőzi a többi járművet, és nem örülök, ha összetévesztik a Hondát a Kawával. Tisztelettel gondolok Rossira, Talmára, Mókusra és Szemöldökre, szeretem a GP-t, az FMX-et, a szélzajt és a szabadságot. Itt élek több világbajnok hazájában, stunt-ban mi vagyunk a császárok, és igen is, nálunk van a legtöbb egy főre eső Gixxer!
Motorok, én így szeretlek titeket.
atix!
olvastam a story-dat.a falon.
van egy jogdoki aki motoros dolgokra szakosodott......
dr herpy miklós.
a superbike szerkesztőségen keresztül eléred,de az ujságban(superbike)is van elérhetősége.....legalábbis a régebbi számokban sűrün irogatott.
remélem tudtam segiteni.
sok sikert.
Ez történt most velem: erős fékezés visszaváltásokkal tarkítva mire az utolsó 20 méteren elkezdett pattogni az eleje!
Na most mi van? A hétvégi macskaköves atyaúristen után gondoltam lassan ideje olajat meg rugókat (meg akkor már kormánycsapágyat is)cserélni a telókban de ez okozhat ilyet?