Mivel h itt a társaságban mindenkinek a helyén van az esze, nem ugy mint nekem....
nem jött velem senki sem.....
de legalább a társasággal nem volt baj...
a napi 3-400 km nem tudtam betartani....
az első nap lett 550km a második nap mivel csak eset, és eset, és csak eset, csak a haza utat csináltam meg, így lett picit kevesebb, mint 900 km,
az út csodás, jó minőségű., ha valaki ismeri az utakat kint, a 20 út és a 21 út, 17 út volt nálam napirenden....
Csáááá Alex...nincs gond a Hondával...csak a fiúk a 18. századi technikáját használják....és full köd van az elméjükön....próbálok embert faragni belőlük...
erre már én is gondoltam....
legközelebbi turán oda is adnám neki az xx et,csak félek hogy nem adná vissza és rám akarná tukmálni cserébe a gyalogkakukkot....
Szóval akkor jókat mentél és napoztál... irígyellek Papi...
Mi azért Atixal gurultunk egyet a napsütésben és gondoltunk rád!
nem jött velem senki sem.....
de legalább a társasággal nem volt baj...
a napi 3-400 km nem tudtam betartani....
az első nap lett 550km a második nap mivel csak eset, és eset, és csak eset, csak a haza utat csináltam meg, így lett picit kevesebb, mint 900 km,
az út csodás, jó minőségű., ha valaki ismeri az utakat kint, a 20 út és a 21 út, 17 út volt nálam napirenden....
Mariazell néztem meg csodás volt mindenkinek csak ajánli tudom.....
Na de tudom......... nektek ez hihetetlen!
Én igen.
Hogy menet közben szétesik! (lásd busafórum coolrider)
annyira szar a Busa,hogy félsz rajta?
110-nél már nagyon megy
Véletlenül se ülj egy XX nyergébe!
Ahogy elváltod a harmadik gangot már megáll a kicsiszived!
De Te honnan is tudhatnád mi az?!
Persze az ezredes aaaz...igen....
Utána a suzukival bottal ütheted a nyomát csak a motorodnak.
legközelebbi turán oda is adnám neki az xx et,csak félek hogy nem adná vissza és rám akarná tukmálni cserébe a gyalogkakukkot....
Csak azért zrikál mert a motorodat irigyli!
A lelke legmélyén ő is egy XX-re vágyik!
majd ha bennt lesz aknában.....rátesszük a fedőt....