Jaj má.
A népi mendemondák, és a nagy öregek is megmondták, hogy fekete, vagy szürke. Bár eggyes népcsoportok még a szürkét sem ismerik el, így marad a legszebb a fekete!
Mit kapok Én ezért........
Először is, csak ajánlani tudom a mocit, nyugodtan vágj bele, nem bánod meg!
Másodszor, itt ne higgy el semmit elsőre.
Na majd Én kitanítalak! Nézd meg, hogy milyenek voltak annó a gyári XX reklámok, és okosan, magadtól is rájössz, hogy milyen az igazi, eredeti XX-nek a színe!
Csao.
Haligali mindenki,,sziasztok,,Kis bekukk,aztánd menek doliba,,,..Tegnap készen lett a festésem,,hát igen király lett ..Már rakhatnám öszze csak még a Gumikra várok,,nemvolt nekik raktáron,,aztánd most... --De sebaj,,a tavasz még várat magára,,,.....Na majd ha készen leszz dobok fel képeket...Addig is hali ...Mentem dolgozóba...
Nagyon jól gondolod hogy hitelre nem akarod megvenni!
Saját véleményem az hogy inkább legyen öregebb,ez által általában kedvezőbb árú (nem feltétlen rosszabb állapotban mint a fiatalabb!),de NE legyen rajta hitel! Ezért (is) van nekem is '97-es!
Egyébként Cegléden láttam egy kéket,az már injektoros,és valami 1millió körül adnák (tavalyi ár),szerintem keményen lehet belőle faragni...
Lényeg mielőtt megveszed, vizsgáltasd át egy független márkaszervizben! (egyenesfutás,kompresszio,stb) Ha azt mondják minden ok+nem volt törve akkor bátran veheted a régebbi évjáratuakat!Ha tudnád mit kibir, leszarnád az évjáratot!
Fekete.