Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jójó
Fekete.
Jaj má.
A népi mendemondák, és a nagy öregek is megmondták, hogy fekete, vagy szürke. Bár eggyes népcsoportok még a szürkét sem ismerik el, így marad a legszebb a fekete!
Mit kapok Én ezért........

http://www.youtube.com/watch?v...
Pityusz!
Merre láttad pontosan?Cegléd elég közel van,lehet átugranék megnézni valamikor.
Nézegettem a reklámokat.Láttam XX-et kékben,bordóban,feketében és szürkében is.
Először is, csak ajánlani tudom a mocit, nyugodtan vágj bele, nem bánod meg!
Másodszor, itt ne higgy el semmit elsőre.
Na majd Én kitanítalak! Nézd meg, hogy milyenek voltak annó a gyári XX reklámok, és okosan, magadtól is rájössz, hogy milyen az igazi, eredeti XX-nek a színe!
Csao.
Milkabá, miböl gondolod, hogy fújva volt?
Az oldaldekniböl?
Sziasztok.
Nem tünt el, még ott van! Mi volt vele, mit csináltak?
Haligali mindenki,,sziasztok,,Kis bekukk,aztánd menek doliba,,,..Tegnap készen lett a festésem,,hát igen király lett ..Már rakhatnám öszze csak még a Gumikra várok,,nemvolt nekik raktáron,,aztánd most... --De sebaj,,a tavasz még várat magára,,,.....Na majd ha készen leszz dobok fel képeket...Addig is hali ...Mentem dolgozóba...
Eltünt a tegnapi hozzászólásom...

Szval tegnap áthúzták az ülésemet,kb 20 perc volt és 5000 ft.
zzrrs!

Nagyon jól gondolod hogy hitelre nem akarod megvenni!
Saját véleményem az hogy inkább legyen öregebb,ez által általában kedvezőbb árú (nem feltétlen rosszabb állapotban mint a fiatalabb!),de NE legyen rajta hitel! Ezért (is) van nekem is '97-es!

Egyébként Cegléden láttam egy kéket,az már injektoros,és valami 1millió körül adnák (tavalyi ár),szerintem keményen lehet belőle faragni...
Jóééccckát!
Ebben nagyon igazad van!

szinte mindent kibir!Nagyon jo konstrukcio!
Hivd hajnali 1-kor!

annak kifejezetten örülne!
szoval te Bernadett vagy?

mik kinem derülnek!Nagyon szép neved van!
Ooooooooo!

A pénz a legkevesebb!
További kellemes írogatást mindenkinek.Jó éjt,és köszönöm a segítségeteket.Atix83,akkor ha neked jó 9-10 közt hívlak.
Jó éjt mindenkinek!
Kedves fiveurban!

Ha nekem szolt, akkor nagyon szepen koszonom.
Nagyon kedves(ek) vagytok, hogy gondoltatok ram (mert ugye a milka is koszontott)
Igazad lehet.Hallottam már hogy ezek a gépek nagyon bírják.
Lényeg mielőtt megveszed, vizsgáltasd át egy független márkaszervizben! (egyenesfutás,kompresszio,stb) Ha azt mondják minden ok+nem volt törve akkor bátran veheted a régebbi évjáratuakat!Ha tudnád mit kibir, leszarnád az évjáratot!
Az az igazság,hogy passzolom ezt a témát.(fényezés)
Nekem is jobban tetszene a 2004-es,de pénz-pénz-pénz
Ha holnap délelőtt hívlak neked jó?Én most sajnos anyóséknál nyomom,és nem tok hova bújni telefonálni.
Pedig a 2004-es jobb választás lenne minden szempontbol!

Ja a fekete átvan fényezve!
Az első 3 hónap isteni volt.7 napot melóztam hetente,kb 84-90 óráim voltak,de fizettek.Aztán jött a szívás.
Privátba!
A számom az adatlapomon.(melo)