Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haligali mindenki,,sziasztok...Rég jártam megint...Uhh,,tetszik ez a téma,,xenon...frankóó ..nekem mondjuk 90%.os van benne,,látni azért vele ..De nemroszz gondolat egy xenon sem...
Nyugi Milka.
Ez az a fórum, ahol neked hiszünk, vita nincs.
És támogatjuk Pep-et, végre kitör az elnyomásból, és megteszi azt amit minden busás titkon akar! Bátor dolog ez Pep, veled vagyunk! Hozzánk mindig jöhetsz!
Kijelentem ország világ elött hogy NEM ÉN IRTAM!

Pep joutra akar térni!
Pep már azt hittem!

Kijelentem ország világ elött hogy NEM ÉN IRTAM!
Csoki bá itt volt !
1 Picit csalodtam benned Busapó hogy feltételezed rólam ezt.
Ha csont részeg lennék akorsem irnék ilyen HÜLYESÉGET hogy nekem XX kell.
Akkor inkább a B.K.V.
Beszrelés =0 forint!

Simán házilag eghy oraalatt berakhato!Az XX-be még helyeis megvan!
Én elöre jeleztem!

Direkt nem irom"én megmondtam"!
Pep te tegnap mennyit ittál?
Ma ráébredtem az igazságra!

Megkövetek minden hondást,és énis veszek egy XX-et!Felnöttem!Ez van!
Szia!

Anyagiakban mit szántok motorvásárlásra?
Jó a GS, csak jól nézzétek át. Volt itt a szervízben egy, 30.000km-nél széthúztuk, és kuka volt a henger-dugó páros! Csörgött zörgött nem is kicsit.

Nézzetek itt is körül, szerintem a kis Ducati is jó választás lene.
http://grandemoto.com/
Hát, na!
Már kitalált mindent, tavaly óta már ezer moci volt amit Ő akar. Már egy fél éve kb, Gs. Én csak örülök neki, sztem már ez marad! Remélem...... Most még vitázik a családjával, Ők nem örülnek a dolognak. Elvileg most van 2 Gs, amit hoztak neki megnézni, de majd kiderül! Elég összetett a dolog, Én most kivárok mi lesz.
De hál isten minnél közelebb van a dolog, annál felelőségteljesebb a kicsaj!
Asszem ebbe én is benne lennék! , ,
És szép jó reggelt mindenkinek!
Spog! Eldöntöttétek a pároddal mit vesztek Neki?
szia!

én tőlük vettem xenont:

http://www.martincaraudio.hu/s...

Elég kedvező az ára! Egyik oldallal volt garanciális probléma, de rögtön cserélték, azóta tökéletes. 1 év garancia van rá.

Beszerelést szerintem bármelyik XXes elvállalja, akinek már volt a "nem a gumisfele" alul, ráadásul szerintem jobban jársz ha olyan szereli be aki már szedtt le fejidomot!

Sok műanyagpatent van benne, fontos, hogy minden a helyén legyen, légbeömlők, stb. Rutintalanul nekiállni felelőtlenség, el lehet kepeszteni a fejidomot, utána már sose lesz az igazi.

Szerintem felezz egy szettet atix-al, ő sokat megy sötétben meg városban! Ha a beszerelést nem tudod megoldani szívesen segítek nektek, csak kaposvári vagyok. Max az egyik túra elött vagy után is. Kb két óra a művelet, én a műszerfal mögé szoktam szerelni a trafóját.

XXnek gyárilag is nagyon jó a lámpája, de xenonnal még jobb lesz!

Jobban figyelnek rád az autósok, már tükörben feltűnik valami furcsa kékes szín! Sötétben jobban bevilágítja az út széleit, vadak miatt nem mellékes! Vizes aszfalton is sokkal jobb.
szia!

hol található meg az ice verseny képei?
Respect!
Szerintem is felejtős, támogatom a xenont! 4000-ért egy sima izzó, és 9 körül mán van xenon! Persze+ beszerelés, az nem tom mennyi lehet! De biztos jobb! Havernak ez a 9 ezres van, makula mentes, szintén 2 éve! És jó arc a csávó!
http://www.motostyling.hu/a43/...
De ezer más helyen is van! Nézelődj!
ugy értzem, hogy nem baj h nem mentük, a képtár alapján ma a ringen nem 1 mocit zuztak le....
Mostani árat nemtudok!

de inkább várj,és gyüjtögess!Duma az 50% plussz fényrö,meg minden!de ahogy Maistear barátom irná Google a barátod!
nekem anno 12-be fájt a xenon!És nagyon jo minöségü,mert két éve hibátlanul müxik!
Válság van! Vifil most egy belevaló xenon? Tavaly szó volt róla hogy Lion-nal felezünk egy szettet...
xenont neki!

Nemkell semmilyen üvegfestett!higy nekem!Xenon,oszt jonapot!
Nagyon szivesen, bármikor.
(190)
Hello mindenki!
Háááááááááááát,

akkor nem értem,hogy mit takar a "nagyobb" kifejezés?!
200-300 kilométeres oránkénti sebességnél már nagy a surlodás!De ezt te,mint Busás nemtapasztalhattad még meg!Talán egyszer,ha lessz egy XX-ed!Bár a kilométerora lehet fog annyit mutatni,mert ti azzal operáltok!Mi maradunk a száraz,valos tényeknél!

Fojjjjjjjjjjjjjton!