de igazam van.
te is tudod.
az xx-nél ugysem találnál jobbat.aztán meg nekunk nyavajognál,hogy miért nem hallgattál ránk.....
pedig mi szóltunk!
megaztán olyan fórum nincs is,hogy fjr.
naugye.
Egyébként ez a gondom ugy négy évre megoldodott!Mivel a Nubirára ennyi ideig vettünk fel hitelt!Bár azis igaz nagyon jooooo a törlesztöje!22.500Ft/ho telljeskötü kaszkoval!
Meg aztán te is ideges lennél amikor mennél a hangszergyári remekeddel,és csak annyit látnál belőlünk,hogy valakik elmentek neked........
vvvvrrrrrrááááááááuuuuummmmmmmm..
....
vvvvrrrrrrááááááááuuuuummmmmmmmmmmmmmmm...
.......
na őszintén.....ugyehogy igazam van......
A "régivel" Nexia sem volt komoly gond!igy ugydöntöttem,megprobálkozunk az ujjabb modellelis!Ha fele olyan jo lessz mint a nexia,egy szavamse lessz!Majd meglátjuk!De már várok hogy átvehessem!Elméletileg szerdára mevan minden(vizsga,papirozás,stb.)A bank már bolintott ezt ma mondták!
bár erösnek igérkezik már most a hét!A cég elvállalta az ország összes OBI áruházának a karácsonyi feltöltését!Az eddig beérkezett raklapszámokbol(187 europalettányi áru),ez nemlessz kisdolog!
ez anyit jelent,hogy még én sem tudok semmit.
de a jelenlegi családmodell háromfős. (böövebben fánkvásárláskor)meg addig már okosabb is leszek......asszem.....talán..........esetleg........
Sőtt szerintem Te is!