Inkább tegyél be a helyére más,de sokkal fontosabb dolgot! Olyat mint gyors kötöző,erős ragszalag,szigetelőszalag,vékony legalább két méter hosszú benzincső,stb.stb
Szia csima, a dobot nem lehet orvosolni az enyém se tökéletes,a szerszámos készletbe pedig nincsenek különleges kulcsok de van egy speciális körmös kulcs van ezzel lehet áitani a hátsó rugó előfeszitését ha jól tudom ,Bajaí bóntosnál lehet hogy van kérdezd meg 06306258400
Sziasztok!
Novemberben vettem meg a vasat. Elég gazdátlan volt. Műszakilag már rendbe hoztam, de esztétikailag és extrák tekintetében hagy még némi kívánnivalót maga után.
Eldölés következtében a kipufogódob kicsit meghorpadt és megkarcolódott. Ezt lehet orvosolni vagy ívesen javítható? Gondolkozom szolídabb sportdobon is...
Nincs meg a gyári szerámkészlet sem. Erre volna valami ötletek?
Én nem tudom az enyém tuti ziher hogy nem eredeti. Annyira nem hogy nekem a hátsó doboz trepni nem is közvetlenül a motorra van rögzítve hanem az oldal dobozok konzoljára meg rá. Azonban úgy tart a cövek. Azt mondja hogy ... várjatok. ... Rögzítési pont van a kapaszkodó két csavarján meg a kipufogó felfogatási csavarjánál meg a két fél a rendszám tábla felett össze van vasazva és a kapaszkodó alá is van készítve egy extra lemez ami a két két csavart összeköti pluszba. Erre jön rá a hátsó doboz trepnije egy konzollal de abban is van vagy 6-8 csavar. Kicsit így széles lesz meg magas a doboz rendszer de nagyon stabilan áll. A Monokey-es Givi dobozok is segítenek rajta mert kifejezetten stabilak pedig nem valami újak., de jók és jó nagyok is.
Bocsi nem akartalak megbántani, de szakmai ártalom ha a nem megfelelő az esztétikát egyből észre veszem. Az a lényeg, hogy neked jó. És irtam ettől csak jobbat ha lehet és ezt az esztétikára gondoltam.
Na ha már itt tartunk, eladó 3 dobozos, nem gyári doboztartó rendszer XX-hez. Nincs már motoron. Adok vele platnit is, az nincs a képen. Legyen mondjuk 25 eFt. Nincs már motoron, bármikor vihető.
Találtam a kepesmotoron egy pár akra dobot. A kép a lapján nem fest rosszul.
Gyári szerszámkészlet minek? Nem sokat ér! No meg egyébként is,minek szerszám egy Hondához?
Eladók a képeken látható XX alkatrészek. Állítható fék- , kuplung kar és oldaltámasz talp.
Ár: 30000 Ft + posta
Novemberben vettem meg a vasat. Elég gazdátlan volt. Műszakilag már rendbe hoztam, de esztétikailag és extrák tekintetében hagy még némi kívánnivalót maga után.
Eldölés következtében a kipufogódob kicsit meghorpadt és megkarcolódott. Ezt lehet orvosolni vagy ívesen javítható? Gondolkozom szolídabb sportdobon is...
Nincs meg a gyári szerámkészlet sem. Erre volna valami ötletek?