Köszi. Még a markolatot cserélem gyárira, meg kap egy tank pad-et és kész is. Illetve szétnézek a garázsban, hogy minden felkerült-e, amit vettem hozzá
Fehér, fekete, ezüst és szürke színekkel szeretném megoldani a látványt
Ebay-en vettem, elvileg XX-hez való volt, viszont volt benne egy buzi kör alakú matrica, aminek ki is volt vágva a helye, szóval méretre kellett vágni, hogy ne nézzen ki olyan cigányul. Szóval helyedben keresnék ebayen valami univerzális cuccot és inkább abból faragni, mint drágábban megvenni a típushoz passzolót, ami meg csúnyán néz ki. Egyébként innen vettem: http://www.ebay.com/itm/Eazi-G...
Nem most még az sem. Lámpát már beszereltem. Az első lánckerék borítását levettem kitakarítottam. Alkatrészt még nem rendeltem. Meg még nem is akarok. Mert a tavalyi olaj van még benne. Áltában az is bőven elegendő. Azért meg még nem cseréltem olajat hogy 3 hónapot benne álljon az olajteknőben. Felesleges. Fékpofákat a héten ha kinyitnak a boltok berendelem, meg a fékolajat is. Aztán azt lecserélem, meg kicserélem valamikor. Olaj Jen vége Február eleje. Aztán Feb végén úgy is műszaki. Kipufogóhóz addig nem nyúlok hozzá, úgy sem. amúgy nagyjából kész vagyok. Felnicsíkkal játszhatnék de a tavalyi dizájn annak ellenére hogy nagyon tetszett de olyan gyorsan lejött róla hogy nagyot csalódtam benne. Talán majd jövőre megint belekezdek de csak ezért nem veszem ki a kerekeket. Amúgy végül is jól állok. Láncfeszítő parton van még de az szinte szóra sem érdemes dolog. Legalábbis szerelgetés szempontból lényegtelen.
Van egy "válasz" jel. Azt használd légyszíves!