Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Micsoda 1 szar idő van!
Üdv!
Jók bizony
Jó reggelt Hondások!
Lehet hogy a vetkőzés egy Kawás benzintyúk nyomulására volt... lehet az XX nem is nyomott semmit a latba.
Amúgy állat nagy élmény volt, csak kezdett lefagyni a mellkasom, ahogy adtam a csajoknak hátulról az instrukciót.
A szemem kiégett a menetszéltől, mert ugye plexi alatt nem olyan éles a kép. De lemondanék még egy hónapra a Ziziről, ha valaki ígérne egy repetát.
Remélem azért legközelebb én is a vasam nyergében nyomulok majd, és ha nem lesz megint hajtókar törésem, akkor talán elmegyek utánuk Berlinig .
Ezt leszámítva nagyon jó kislányok voltunk!
Mindenkinek kellemest a mai adok-kapokban!
Jó reggelt.

Pitralont bekészíteni és tűz.
Jó estét Mindenkinek!
XX egy domináns motor Ezzel egyet kell, hogy értsek.
Szerintem is gyönyörűek
Tanúsítom, én is láttam, fekete volt a melltartója az egyik csajnak
Én is itt vagyok immár.

Összeszedtem bátorságom és keresztanyumnak megmutattam, de attól még titok. Kell még pár hónap, hogy beadagoljam itthon, hogy motorozom.
Viszont! Látásra!
De most nekem is mennem kell.

Holnapra sok piros tojást.
Ámen tezsvír, ámen!
El is küldtem.

Különben lehet csak XX eseknek vetkőznek a csajok. A vérükben van, hogy a domináns férfiaknak vetkőzzenek egyből. És ugye XX láttán már tudják is, hogy ki a jó parti.
djtoci@freemail.hu
Add már meg az e-mail címed. Elküldöm neki, lehet nem találja.
Sajnálom, pedig megírtam Norbinak, hogy küldje el. De lehet nincsen már gép előtt.
Qrva videó nem jön! Hogy fogok így aludni!
Tényleg fácán van a szenyában.
Negyedike van! MINDEN SZAVAM IGAZ VOLT A CSAJOKKAL KAPCSOLATBAN!
Gondolom Áprilisi tréfának szántátok!
Jó éjt, nekem is meg kell csinálnom még az esti fácán szenyát.
Most megyek! Ha ne adj Isten megjön a videó Ist'biz felrakom! Ha nem akkor mindenkinek a fantáziájára bízom!
Csak láthassák már azok akik ugye várják.
Köszi!