Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

11.30-kor a veszprémi almádi úti shell kút jó Neked?
A merre mindegy, Tesómat akarok kirángatni otthonról, meg most szokja a motorozást. Szerencsére élvezi.
Reggelt!
Ha sehol senki, akkor jó éjt!
Jó reggelt!
Mindenki húzzon tundra-bugyit! -3 fok van!
Szia!
Merre gondoltad? 11-ig alszom, de utána 3-ig ráérek! Ha felébredek úgyis egyből ránézek a fórumra!
Helló :)

Holnap valaki nem gurul Veszprém környékén ? /Csatlakoznék /
Hát sajnálom.

A konzol dobozod nagyon frankó amúgy. Én is ilyet szeretnék majd.
Jó estét mindenkinek4
Igen ...ELADTAM.......sajna!
kedvem még csak lenne.....
Szeva.

El adtad a motorod? Most néztem, hogy eladod külön a bobozokat a konzollal együtt.
Sziasztok!
Szombaton 12-kor találkozunk páran a gödöllői MOL kútnál és gurulunk egyet. Akinek van kedve szeretettel várjuk!
Egy kesztyű meg drágább mint egy markolat.

Kösz
ez megeszi....
És persze ott van az előny is, hogy nem kell mindig vennem gumit. Abból úgyis gyárit vennék csak. És szerintem egy párnál már vissza is hozza az árát.

De ha meg eszi a kesztyűm és a kezem akupunktúrás gyakorlatra használja, akkor nem kell. Kivéve ha tudja a nyugtató pontokat.
Hi.

Hát igen, ezen gondolkodtam, hogy törni fogja a kezem. Segítettél igen.

Jah, kirakom, hogy pontosan milyen is:
Markolat
szép napot!
nekem a dragstaron az volt...de hát az cruiser.....
a felületi kiképzése ha eléggé csuszásmentes akkor nem is esel vele pofára...
esetleg annyi lehet,hogy törni fogja a tenyered.....viszont nem kell majd évente venned markolatot gumiból...
ugyhogy van előnye és hátránya is...de ha neked az jön be akkor vedd meg.max lecseréled ha nem válik be.
(amugy vannak gumival kombináltak is,némelyik bitangul néz ki!)
nekem azért nem jön be az xx-en mert alacsony vagyok..175...és igy ha nem pályán megyek (autopályán)akkor a kezemre támaszkodok erősen...és igy szarrá törné a kezem...(igy is néha elzsibbadnak az ujjaim...)
remélem tudtam segiteni.
szép napot!
Jó reggelt!
Jó estét.

Srácok, valakinek van esetleg tapasztalata alu kormány markolattal?
Most lett egy lehetőség, hogy tudnék venni 10 ért párat. De nem tudom, hogy milyen vezetni vele.
Egy a lényeg...sör...bor..pálinka...sorba legyen állítva...